Filmul de Crăciun potrivit fiecărei zodii. Povestea de iarnă care te va face să râzi, să plângi sau să iubești din nou

Data actualizării: | Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Este oficial noiembrie, ceea ce înseamnă că este timpul să arunci decorul de toamnă și dovlecii și să scoți la înaintare mobilierul festiv și lumânările cu miros de scorțișoară. Ai putea face acest lucru în timp ce asculți colinde sau  Mariah Carey - sau ai putea să pui un film de iarnă pentru a te ajuta să intri în spiritul Crăciunului.


Cu atât de multe filme de iarnă din care poți alege, poate părea imposibil să alegi un favorit, dar, din fericire, semnul tău zodiacal te poate ajuta să reduci selecția pentru următoarea ta seară de film festiv.


În continuare, Nechama Muchnik, astrolog și cofondator al Planet, dezvăluie, pentru Bustle, ce film de sărbători reprezintă cel mai bine fiecare semn zodiacal, în funcție de trăsăturile și preferințele de personalitate ale acestora. Așa că puneți-vă cel mai bun confortabil pulover de sărbătoare și pregătiți-vă ceașca de cacao fierbinte.

 

 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Filmul de vacanță care se potrivește cu vibrația Berbecului este "Little Women".

Little Women (2019)

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecii sunt experți în a lua inițiativa și a-și croi propriul drum. Sunt plini de ambiție și pasiune pentru cei dragi, motiv pentru care povestea surorilor March care navighează prin adolescență în secolul al XIX-lea în "Little Women" rezonează atât de profund cu acest semn de foc. Vibrațiile de sărbătoare pot fi puțin mai subtile în acest caz, dar având în vedere că povestea se învârte în jurul "contrariatului suprem" Jo March, Muchnik crede că această poveste ar putea să se simtă "cu adevărat relevantă pentru un Berbec".

 


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Filmul de vacanță care se potrivește cel mai bine cu vibrația Taurului este Yule Log.

Poate că acesta nu este un film tradițional de sărbători, dar Taurii sunt creaturi de confort și nimic nu este mai reconfortant decât flacăra familiară a unui buștean de Yule care arde în buclă ore în șir.

"Bușteanul de yule face ca locuința să se simtă confortabilă și te face să nu mai vrei să te ridici de pe canapea, exact ca semnul casnic al Taurului", explică Muchnik.

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Filmul de sărbători care se potrivește cel mai bine cu vibrația Gemenilor este "Opt nopți nebune".

Opt nopți nebune (2002)

Gemenii au un mare simț al umorului, ceea ce explică de ce semnul de aer gravitează de obicei în jurul unei comedii de vacanță, în special filmul lui Adam Sandler "Eight Crazy Nights". În acest film de Hanukkah, după ce Davey Stone este condamnat la muncă în folosul comunității, el începe să arbitreze o ligă de baschet pentru tineri alături de arbitrul său din copilărie, Whitey. În stilul adevărat al gemenilor, cei doi se trezesc cu destule probleme.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Filmul de vacanță care se potrivește cu vibrația Racului este "The Family Stone".

The Family Stone (2005)

The Family Stone are toate lucrurile preferate ale Racului și încă ceva. Pe lângă faptul că se bucură de dinamica familiei apropiate a familiei Stones, zodia îndrăgostită nu poate să nu idealizeze triunghiul amoros care se naște între Everett, Julie și Meredith. În plus, estetica confortabilă de casă de sărbători este chiar pe placul lor, iar semnul de apă nu poate rezista nici unui film lacrimogen.

"Cu cea mai șefă figură maternă din toate timpurile (Diane Keaton), crearea unei unități familiale la fel de unite ca Stones nu poate fi făcută decât de un Rac", spune Muchnik. Nu e de mirare că Racii se conectează atât de mult cu matriarhul

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Filmul de vacanță care se potrivește cel mai bine cu vibrațiile Leului este "New Year's Eve".

New Year's Eve (2011)

Dacă ai văzut vreodată "New Year's Eve", știi că filmul are "Leu" scris peste tot. În plus, cine petrece mai tare decât un leu la Revelion?

"Cea mai extra, exagerată, plină de dramatism, o comedie romantică de sărbători, care se bazează pe strălucire și farmec și sclipici", spune Muchnik. Desigur, distribuția de ansamblu formată din celebrități de primă mână precum Halle Berry, Zac Efron și Sarah Jessica Parker ajută la captarea atenției leului, dar "noaptea orbitoare plină de paiete" este cea care se adresează cel mai mult semnului de foc.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Filmul de sărbători care se potrivește cu vibrațiile Fecioarei este "How The Grinch Stole Christmas"!

How The Grinch Stole Christmas! (1966)

Sărbătorile pot fi destul de stresante pentru Fecioare. Fiind un semn care prețuiește perfecțiunea, deseori pun presiune pe ei înșiși pentru a planifica o petrecere de neuitat sau pentru a găsi cele mai bune cadouri. Acest lucru tinde să absoarbă veselia de sărbători chiar din semnul de pământ și îi poate transforma în, ei bine, un Grinch.

Acestea fiind spuse, nici Fecioarele și nici Grinch nu sunt atât de duri pe cât par. Credeți sau nu, personalitățile lor aspre vin de fapt dintr-un loc al iubirii, ceea ce face ca personajul lui Dr. Seuss și fecioara "să nu se potrivească cu puterile iubirii", potrivit lui Muchnik.

 

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Filmul de vacanță care se potrivește cel mai bine cu vibrațiile Balanței este "Love, Actually".

Love, Actually (2003)

Unii oameni se uită la filmele de sărbători pentru complot, în timp ce alții vor doar să își vadă celebritățile preferate pe marele ecran. Da, Love, Actually este un film grozav, dar toată lumea știe că cea mai mare atracție a filmului este distribuția "fierbinte și cochetă", care îi include pe Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson și Keira Knightley. Și dacă există un semn care apreciază estetica, acela este Balanța.


Potrivit lui Muchnik, liniile de complot întrepătrunse ale filmului se simt foarte asemănătoare și cu viața personală a semnului de aer. La urma urmei, este unul dintre cele mai sociabile plasamente din zodiac, ceea ce înseamnă că poți conta întotdeauna pe o Balanță care își va face apariția la un eveniment.

 


Scorpion (23 oct. - 22 nov.)

Filmul de sărbători care se potrivește cel mai bine cu vibrațiile Scorpionului este "The Nightmare Before Christmas".

The Nightmare Before Christmas (1993)


Scorpionii ar sărbători sezonul înfricoșător tot anul dacă ar putea, așa că este potrivit ca filmul festiv ales de ei să fie unul care le amintește de adevărata lor sărbătoare preferată, Halloween. Între o răpire nepotrivită a lui Moș Crăciun care aproape că distruge sezonul și dulcea poveste de dragoste dintre Jack și Sally, The Nightmare Before Christmas împărtășește același întuneric și intensitate ca și scorpionul misterios, păstrându-și în același timp centrul emoțional - un mare avantaj pentru un semn de apă sensibil în secret precum Scorpionul.

 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Filmul de sărbători care se potrivește cel mai bine cu vibrațiile Săgetătorului este "The Holiday".

The Holiday (2006)

Fiind un semn care este întotdeauna dispus la o aventură, Săgetătorii ar sări pe oportunitatea de a schimba casa cu un străin într-o țară străină, așa cum fac personajele lui Cameron Diaz și Kate Winslet în "The Holiday". Și pentru că semnul de foc are un asemenea talent de a-și face prieteni în orașe noi, probabil că ar ajunge să aibă și o aventură romantică similară cu un localnic.

 


Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Filmul de sărbători care se potrivește cel mai bine cu vibrația Capricornului este "A Christmas Carol".

A Christmas Carol (1938)

Fiind un semn extrem de condus de obiectivele financiare și de carieră, Capricornii tind să piardă din vedere lucrurile importante din viață și adesea se luptă să formeze legături emoționale cu alte persoane. Comportamentul egoist al lui Scrooge îi aduce mai multe vizite înfricoșătoare din partea fantomelor Crăciunului trecut, prezent și care urmează să vină, iar acesta învață că viața înseamnă mai mult decât munca și banii - o lecție de care ar putea beneficia și Capricornii, spune Muchnik.

 

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Filmul de sărbători care se potrivește cel mai bine cu vibrațiile Vărsătorului este "The Polar Express".

The Polar Express (2004)

Căutând să își găsească locul în societate, Vărsătorii neînțeleși se găsesc adesea "călătorind în afara normelor" pentru a afla mai multe despre lume și locul lor în ea. Potrivit lui Muchnik, probabil că așa au ajuns Hero Boy și colegii săi de călătorie din Polar Express în capriciosul vagon de tren și, în adevărata manieră Aqua, probabil că au făcut și câteva descoperiri serioase despre ei înșiși pe parcurs.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Filmul de sărbători care se potrivește cel mai bine cu vibrațiile Peștilor este "Elf".

Elf (2003)

Nu trebuie să te întâlnești cu Buddy Elful pe străzile din New York pentru a ști că el emană o energie majoră a Peștilor. Nu numai că este la fel de deluros ca semnul de apă (să nu uităm că s-a comportat ca unul dintre spiridușii lui Moș Crăciun în public), dar are același spirit creativ și aceeași dispoziție emoțională ca și ultimul semn zodiacal, spune Muchnik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel