Filmul CARBON, cel mai de succes film moldovenesc, ajunge pe marile ecrane din România

Data publicării:

CARBON, cel mai așteptat film moldovenesc al anului, a cucerit inimile spectatorilor români odată cu lansarea sa pe marile ecrane.  Răspunsul publicului nu s-a lăsat așteptat, iar biletele au fost vândute rapid. Această comedie cu „gust amar", așa cum o descrie echipa de producție, a reușit să facă senzație datorită poveștii sale captivante și umorului specific.

Publicul a apreciat abordarea delicată a subiectului și maniera accesibilă și plină de umor în care regizorul Ion Borș pune în scenă temele importante ale filmului.
CARBON a intrat pe marile ecrane din 7 iulie și se poate vedea în cinematografele din toată țara.

Program proiecții 7-13 iulie:

https://transilvaniafilm.ro/programul-proiectiilor-carbon-in-perioada-07-13-iulie/ 

CARBON, debutul regizoral al lui Ion Borș, a captivat audiențele din întreaga lume prin povestea sa puternică și interpretarea excepțională a actorilor și a fost vizionat în peste 25 de orașe din Europa, Statele Unite și Canada. Încasările din Republica Moldova l-au transformat în cel mai de succes film moldovenesc.

CARBON este un film captivant și profund, care explorează subtil teme precum conflictul uman, dezumanizarea și propaganda, oferind o perspectivă provocatoare asupra societății moldovenești. Acțiunea filmului are loc în Republica Moldova anului 1992, în apropierea zonelor de conflict de pe Nistru. Povestea urmărește peripețiile unui tânăr tractorist care, din dorința naivă de a-și construi o viață "normală" alături de iubita sa, pornește într-o călătorie periculoasă spre împlinirea visurilor. O descoperire sinistră transformă călătoria într-o aventură plină de situații absurde în care eroul se confruntă cu indiferență, lăcomie și prostie din partea celor din jur. Prin această poveste tulburătoare, el învață lecția esențială de a fi un om, o experiență care îi va schimba viața.

 

Trailer film - 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel