Filmele și serialele perfecte pentru vacanță. Programul Focus Sat al verii

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

De la comedii spumoase și pelicule de dragoste, la filme și seriale europene de toate genurile.

Focus Sat vine cu soluția pentru o vacanță de vară așa cum ne dorim pentru că acum putem descărca filmele și serialele preferate și le putem urmări oriunde ne aflăm și oricând ne dorim, fără a avea nevoie de acces la internet, fie pe plajă, în excursia la o cabană montană, în rulotă sau în avion. De la comedii spumoase și pelicule de dragoste, la filme și seriale europene de toate genurile, producții Canal+ Original, Studiocanal, dar și românești.

Distracția nu are nevoie de internet oricare ar fi destinația de vacanță. În funcție de starea de spirit, recomandările de vizionare includ însa nu se limitează la următoarele:

SERIAL: Toate cele 4 sezoane ale producției olandeze „Vecinii” („Nieuwe buren”, 2014-2019), în care cuplurile dintr-un cartier rezidențial se implică fatal în relații întunecate și intime cu vecinii.

FILME DE DRAGOSTE:

• Fanii Jane Austen sigur vor aprecia ecranizarea „Mândrie și prejudecată” („Pride and Prejudice”, 2005), în care Elizabeth (Keira Knightley) se îndrăgostește de bogatul domn Darcy (Matthew Macfadyen).
• Iubește românește, în „Șeful sectorului de suflete” (1967), alături de Irina Petrescu și Radu Beligan, film scris de soția acestuia din urmă (Marica Beligan).
• Din cauza unui „Decalaj orar” („Décalage horaire”, 2002), Juliette Binoche și Jean Reno se cunosc într-un aeroport și Cupidon face ce știe mai bine.
• În „Iubire de vrăjitoare” („Un amour de sorcière”, 1997), Vanessa Paradis caută un naș pentru fiul ei și îl alege pe muritorul Michael (Gil Bellows), care habar n-are ce-l așteaptă, atunci când ia avionul spre Paris.
• Doi prieteni au idei diametral opuse când vine vorba de dragoste, iar când au parte de „Întâlnirea perfectă” („L’amour c’est mieux a deux”, 2010) viețile li se transformă complet.

COMEDII: 
• Fredonează și râde cât cuprinde, alături de George Clooney în „Marea hoinăreală” („O Brother, Where Art Thou?”, 2000).
• Sau „Citește și arde” („Burn After Reading”, 2008), alături de Brad Bitt, în comedia în care actorul arată ca... Johnny Bravo. 
• Vezi cum au dat viață francezii unor detectivi imaginați de Agatha Christie, în „Parteneri împotriva crimei” („Associés contre le crime: L’oeuf d’Ambroise”, 2012).
• Alege regalul de comedii cu  cei mai îndrăgiți actori româniși umor cât cuprinde:  „Alo, aterizează străbunica!” (1981); „Cuibul de viespi” (1987).
• Nu rata nici seria „Johnny English” în care cel mai improbabil ofițer de informații din Serviciul Secret al Majestății Sale nu cunoaște nici frica, nici pericolul. Seria a debutat cu filmul omonim în 2003, a continuat cu „Johnny English... se întoarce!” („Johnny English Reborn”, 2011) și s-a încheiat cu „Johnny English lovește din nou” („Johnny English Strikes Again”, 2018). Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 13 iun 2023, 16:38 | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience