Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor se pregătesc de pomana tatălui lor, la 8 ani de la deces: "Îi punem ce îi plăcea lui"

Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în urmă cu opt ani. Acum, fiicele regretatului politician se pregătesc de pomana tatălui lor. 

Au trecut opt ani de când poetul și politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață, la vârsta de 65 de ani.  Moartea lui a venit ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât politicianul era mereu plin de viață. Nimeni nu se aștepta ca Vadim Tudor să sfârșească atât de brusc. 

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor se pregătesc de pomana tatălui lor, la 8 ani de la deces

Acum, fiicele regretatului politician se pregătesc de pomana tatălui lor, la opt ani de la deces. Lidia Vadim a precizat că va pregăti pentru tatăl său tot ceea ce îi plăcea. 

„Tata este tata și o să rămână veșnic în amintirea noastră. Noi dăm de pomană, de când a murit tata, vara și toamna, dar în general pe 14 septembrie, mereu, facem pomană. Așa că și anul ăsta, când se împlinesc opt ani de la moartea tatălui nostru, o să mergem la Biserică să facem același lucru cu pachețele cu mâncare de post. Vrem să punem în punguțe ce îi plăcea lui să mănânce: fructe, ceva dulce, un suc. Vedem noi mai exact atunci', a declarat, Lidia Vadim pentru Click!

Lidia Vadim: „Tata este mulțumit de noi și liniștit”

Lidia Vadim a mărturisit, în cadrul unui interviu, că l-a visat de mai multe ori pe tatăl său, însă în ultimii ani nu i-a mai apărut în vis, semn că este liniștit. 

. „În ultima vreme nu l-am mai visat deloc. L-am visat vreo șase ani la rând în diferite momente aparte, doar îmi apărea în vis și cam atât. Îmi plăcea să îl visez pe tata, normal, doar că după o perioadă am realizat că el era neliniștit. De vreo doi ani nu îl mai visez și asta este bine. Înseamnă că este mulțumit de noi și liniștit', a mai spus Lidia Vadim.

Vadim Tudor și-a prevestit moartea

„A zis: “Am sunat la Smurd și va veni”. Am zis: “Nu există, trage mașina în fața porții și plecăm la spital”. În momentul în care l-am luat tot pe brațe și l-am dus la mașină s-a pus în ușa de la intrare și a zis: “Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine”. Eu țineam poarta și i-am zis: “Termină, încetează cu prostiile!”. I-a zis și mama: “Nu mai vorbi așa, hai să mergem la spital mai repede!”, a povestit Lidia Tudor. 

Lidia Tudor a apelat la un psiholog după moartea tatălui

Lidia Vadim a recunoscut că moartea tatălui său a afectat-o foarte rău, motiv pentru care a apelat la psiholog. Deși au trecut 8 ani de atunci, Lidia Tudor este îngenuncheată de durere, la fel și restul familiei, dar și cel care l-au cunoscut pe Corneliu Vadim Tudor. 

„În momentul în care el a încetat să mai fie s-a produs în viața noastră un cutremur, o bombă atomică, care a ras tot. Pentru noi, oricine pe lumea asta putea să înceteze să mai fie, mai puțin tata. În momentul în care el nu a mai fost. Cumva m-am transpus într-un film în care trăiam o viață care nu era a mea, în care asistătm la ce mi se întâmpla, dar simțeam că nu mi se întâmpla mie, ceea ce în limbaj psihologic se numește negare. Am mers (n.r – la psiholog) după un an.Asta mi s-a întâmplat mie, mamei, surorii mele.„, a mai declarat Lidia Tudor la podcastul Cristinei Șișcanu.

Citește și: Motivul pentru care fiicele lui Vadim Tudor erau însoțite în permanență de gardă de corp: „ Înțelegeam asta și am acceptat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 sep 2023, 15:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience