Motivul pentru care fiicele lui Vadim Tudor erau însoțite în permanență de gardă de corp: „ Înțelegeam asta și am acceptat”

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Vadim, captură YouTube/ În Oglindă
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Vadim, captură YouTube/ În Oglindă

Lidia Vadim a dezvăluit motivul pentru care ea și sora sa erau mereu însoțite de bodyguarzi. 

Poetul și politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.  Moartea lui a venit ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât politicianul era mereu plin de viață. 

Motivul pentru care fiicele lui Vadim Tudor erau însoțite în permanență de gardă de corp

Prezentă în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, fiica lui Vadim Tudor a povestit de ce tatăl său a vrut ca fiicele sale să fie însoțite în permanență de gardă de corp. Lidia Vadim a mărturisit că tatăl său avea mulți dușmani, astfel că voia să știe că fiicele sale sunt mereu în siguranță și nu li se întâmplă nimic rău. 

„Noi nu știam că poate fi și altfel, sau cum se descurcă, de exemplu, copiii care vin singuri la școală. Noi nu știam. Oricum, aveam școala aproape, treceam strada și ne duceam cu bodyguard după noi. Și era bine, că ne simțeam protejate. 

Tata ne explica, ne spunea: <<Uite, e bine, pentru că eu am mulți oameni care nu mă plac și mi-e frică să nu vi se întâmple ceva rău>>. Am aflat odată și că a primit amenințări în legătură cu noi. Înțelegeam asta și am acceptat.”, a dezvăluit Lidia Vadim, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Lidia Vadim: „Tata întotdeauna a stat în fața noastră ca un paravan”

„În adolescență a fost mai greu, că atunci da, poate îți doreai și tu să mai ieși cu prietenii și să fii singură. Sau poate că-ți doreai, pur și simplu, să fii singură, nu să ieși cu cineva. Și atunci da, am resimțit puțin, dar am înțeles că ce a făcut, a făcut pentru binele nostru. Dar, când a murit tata, de exemplu, eu aveam 25 de ani, mi-am dat seama că eu nu știu să mă descurc singură. 

Adică habar n-aveam, nu știam ce să fac eu în viață și cum să fac să mă descurc singură. Cum să mă întrețin, cum să fac față problemelor. Tata întotdeauna a stat în fața noastră ca un paravan. De noi nu s-a lovit nimic. Și nu știam să fac chestia asta. N-am mai avut nici bodyguard, nici șofer. 

A nu se înțelege că am fost vreodată fițoase. Pur și simplu asta a fost viața pe care am trăit-o și așa a înțeles tata să ne protejeze. Și bine a făcut!”, a mai spus fiica acestuia. 

Cum și-a prevestit Vadim Tudor moartea

Lidia Vadim a povestit cum s-a întâmplat tragedia, dar și cum și-a prevestit părintele său moartea. Lidia a mărturisit că atât ea, cât și mama sa, s-au rugat de Vadim Tudor să meargă la medic, deoarece nu se simțea deloc bine, însă el tot amânat acest lucru. În ziua de 14 septembrie, 2015, Lidia a fost trezită la ora 6:00 dimineața de către mama sa, deoarece părintele său se simțea foarte rău.

Echipajul medical a întârziat, motiv pentru care Lidia și-a luat tatăl pe brațe și l-a pus în mașină pentru a merge la spital, deoarece nu mai putea să respire. Chiar în poartă, Vadim Tudor a spus că este ultima lui zi pe pământ și urmează să meargă alături de mama sa, în ceruri.

„A zis: “Am sunat la Smurd și va veni”. Am zis: “Nu există, trage mașina în fața porții și plecăm la spital”. În momentul în care l-am luat tot pe brațe și l-am dus la mașină s-a pus în ușa de la intrare și a zis: “Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine”. Eu țineam poarta și i-am zis: “Termină, încetează cu prostiile!”. I-a zis și mama: “Nu mai vorbi așa, hai să mergem la spital mai repede!”, a povestit Lidia Tudor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel