Fiica miliardarului Ion Țiriac a împlinit 24 de ani. Ce cadou a primit tânăra /FOTO

Data publicării:

Ioana Țiriac a avut motiv de mare sărbătoare. Fiica lui Ion Țiriac a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani și a primit un cadou special. 

Ioana Țiriac, unica fiică a miliardarului Ion Țiriac, a împlinit vârsta de 24 de ani. Aceasta s-a fotografiat înconjurată de mulți trandafiri roșii. Sărbătorita nu a dezvăluit cine i-a făcut acest cadou frumos, dar fanii i-ai transmis multe urări de bine. Chiar și Nadia Comăneci i-a urat „La mulți ani”, tinerei. 

 


Ion Țiriac are trei copii, pe Ioana și Karim din căsătoria cu jurnalista egipteană Sophie Ayad și pe Ion Țiriac jr. din căsătoria cu  Mikette von Issenberg. 


Ioana Țiriac locuiește de mai mulți ani în Miami, SUA, pentru a studia Jurnalismul. Chiar dacă este o prezență discretă în spațiul public, aceasta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde uimește pe toată lumea cu frumusețea ei. 

 


„Am trei copii din mariaje si alti 30 din alte relatii”, a mentionat Tiriac într-un interviu pentru Antena 1. 

 

Omul de afaceri Ion Țiriac a fost infectat cu COVID-19 la 82 de ani şi apoi s-a vaccinat. 

 

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a spus Ion Țiriac pentru ObservatorNews

 

Citește și: Laurette, adevărul despre relația ei cu Ion Țiriac: „Atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel