Fiica lui Vadim Tudor a visat moartea lui Florin Condurățeanu: „L-am visat pe tata că eram împreună la o masă”

Data publicării:
Vadim Tudor și Florin Condurățenau, colaj/ foto Facebook
Descriere foto: Vadim Tudor și Florin Condurățenau, colaj/ foto Facebook

Corneliu Vadim Tudor și Florin Condurățeanu erau buni prieteni. Ce a visat Jeni chiar în  seara în care a murit omul de televiziuni?

Florin Condurățeanu a decedat pe 28 iunie, la 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Marele jurnalist era bun prieten cu Corneliu Vadim Tudor. 


La o lună de la moartea regretatului jurnalist, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, Lidia, a dezvăluit că sora ei mai mică, Jeni, a visat moartea lui Florin Condurășeanu. 


Chiar în seara în care jurnalistul s-a stins din viață aveasta l-a visat pe tatăl ei care o anunța că cineva drag a murit. 


”În seara în care a murit Nea Țuțu eram toate acasă și eu știu că coborâsem și mama m-a strigat să-mi spună că a murit nea Țuțu. Jeni ațipise între timp și am intrat la ea să-i spun și ei și tocmai ce se trezise și mi-a zis știam și mi-a zis că acum când dormeam l-am visat pe tata că eram împreună la o masă și mi-a zis trezește-te că a murit cineva”, a spus fiica lui Vadim Tudor la Antena Stars. 


Lidia a dezvăluit că cei doi erau buni prieteni și se sunau des pentru a discuta diverse amănunte. 


”Erau prieteni, vorbeau foarte mult la telefon, mai ales când se întâleanu, erau foarte asemănători, împărtășeau amândoi patriotismul ăsta și mi se pare mie că și semănau foarte mult și mai ales prin prisma emisiunilor pe care le făcea Nea Țuțu, îl mai suna tata și îl mai întreba”, a mai spus Lidia. 

 

Cel mai mare regret al lui Florin Condurățeanu:

 

Cel mai mare regret al său a fost că nu a reușit să studieze ceea ce el a visat mereu și a fost nevoit să facă facultatea de Petrol și Gaze. 


„Fiecare om se naște cu un anume soi de stofă, de la mămica și de la Doamne-Doamne, cu aplecare spre ceva. Întotdeauna am simțit că am aplecarea spre scriitură, spre vorbire caldă și apropiată cu oamenii, însă destinul m-a îmbrâncit, nu m-au împins, să nu pot să nu dau examene la niște facultăți care erau nematematice la vremea aia”, a povestit Florin Condurățeanu la Dosare de Presă. 

 

Florin Condurățeanu a avut mereu dorința de a scrie, dar din cauza unor evenimente nefavorabile, acesta a absolvit o facultate de Petrol și Gaze. Cu toate acestea, nu a renunțat la visul său, iar după finalizarea studiilor a dat probe la Scânteia Tineretului și a făcut ceea ce și-a dorit mereu. 

 

Citește și: Mirabela Dauer nu și-a văzut unicul fiu de peste 20 de ani: „Nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel