Fiica lui Matteo, la un pas de tragedie în parc. Artistul și iubita sa s-au speriat îngrozitor: „Pur și simplu s-a desprins acel copac”

Sursa foto: Matteo, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Matteo, instagram

Fiica lui Matteo a fost la un pas de tragedie, după ce un copac a căzut pe banca unde se afla micuța și bona ei. 

Matteo și iubita sa au trecut prin momente de panică, după ce fiica sa a fost la un pas de tragedie. Mai exact, în timp ce se afla cu bona sa în parcu Kiseleff, un copac putred s-a rupt și a căzut din senin peste banca unde se aflau cele două. 

Fiica lui Matteo, la un pas de tragedie

Din fericire, micuța și bona sa nu au suferit răni grave, ci au scăpat cu doar câteva zgârieturi și o sperietură zdravănă. După toate cele întâmplat, partenera artistului a tras un semnal de alarmă și consideră că ar trebui analizat acest caz cu atenția ca să se evite o tragedie asemănătoare pe viitor. 

„Noi am fost sunați de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puțin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”. Pur și simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot și a căzut peste banca pe care ele se jucau. Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate și nu a fost o situație tocmai plăcută”, a spus mama fetiței lui Matteo, potrivit romaniatv.net.

Iubita lui Matteo, speriată când a văzut copacul prăbușit peste bancă

Iubita lui Matteo a recuoscut că a avut un șoc în momentul în care a ajuns în parc și a văzut un copac întreg căzut peste banca unde se afla fiica sa și bona micuței. 

„Când am ajuns în parc mă așteptam că a căzut o creangă, nu mă așteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situații. Aseară abia ne-am liniștit după șocul pe care l-am trăit. (…) Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniștiți în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc. Să nu stăm stresați că se pot produce tragedii. Fetița este la vârsta la care nu înțelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu percepe încă riscurile”, a mai zis ea pentru sursa citată.

Citește și: Chirstian Sabbagh, SECRETUL relației cu Iulia: ”Este o căsnicie bazată pe...”. Cum își descrie jurnalistul partenera de viață EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iul 2022, 17:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience