Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj emoționant pentru tatăl ei: "Rămâne cel mai bun. Doar un om ca el poate să se ridice de fiecare dată când cade"

Data publicării:
Ion Dichiseanu și fiica sa, foto Facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu și fiica sa, foto Facebook

Ioana Dichiseanu a scris un mesaj emoționant despre tatăl ei, Ion Dichiseanu.

Ion Dichiseanu trece prin momente cumplite, după ce, la începutul lunii februarie, a ajuns de urgență la spital, în stare gravă. În luna decembrie a anului trecut, actorul s-a confruntat și cu o pneumonie severă. 

Fiica actorului, Ioana Dichiseanu și-a încurajat necondiționat tatăl și s-a rugat nopți și zile pentru sănătatea lui. Aceasta este extrem de atașată de tatăl ei, motiv pentru care a publicat și un mesaj emoționant pentru părintele ei, pe rețelele de socializare.

"Pentru mine, tata rămâne cel mai bun Othello al României. Doar un om cu o forță interioară ca a lui poate să interpreteze astfel. Și doar un om ca el poate să se ridice de fiecare dată când cade. Iar el se ridică și mai puternic. Să dea Dumnezeu să vină curând și sănătos acasă!", a scris Ioana Dichiseanu pe pagina de Facebook, alături de momentul în care maestrul interpretează rolul Othello. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel