Ion Dichiseanu a fost dus de urgență la spital. Maestrul se află internat la terapie intensivă

Data actualizării: | Data publicării:
Ion și Ioana Dichiseanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion și Ioana Dichiseanu, sursa foto Facebook

Ion Dichiseanu a fost dus de urgență la spital și internat la ATI din cauza unor probleme pulmonare. 

Adina Anghelescu, jurnalist de investigaţii, a declarat pentru Antena 3 că Ion Dichiseanu a ajuns din nou la spital, de această dată în stare gravă. Familia a fost cea care a sunat la 112 pentru a-l duce de urgență pe actor la spital. Se pare că ar fi vorba tot de niște probleme pulmonare. Actorul abia fusese externat din spital la începutul lunii ianuarie. 


„Se află internat la spitalul Floreasca la terapie intensivă. Medicii îl monitorizează în permanenţă mai ales că la începutul lunii, ştim foarte bine, în data de cinci ianuarie a fost externat în urma unei pneumonii severe.

În urmă cu câteva zile un apel la 112, un puseu  puternic cardiac şi maestrul Dichiseanu a ajuns iarăşi la terapie intersivă. Vom vedea ce se întâmplă zilele următoare, pentru că se pare că este vorba tot de nişte afecţiuni pulmonare, plămânul suferă în continuare, pe lângă acestea ar fi vorba si de afectiuni cardiace.

Familia la ora actuală, roagă pe toţi cei care îl îndrăgesc să se roage pentru că maestrul Dichiseanu aşa a şi scris pe Facebook, că este o minune că s-a vindecat atunci şi că rugăciunile aduc miracole”, a declarat Adina Anghelescu pentru Antena 3.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel