Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj emoționant pentru tatăl ei, internat în spital: "Îmi spune ca sunt lumina ochilor lui"

Data publicării:
Ioana Dichiseanu, sursa facebook
Descriere foto: Ioana Dichiseanu, sursa facebook

Ion Dichiseanu se luptă pentru viața sa încă de la începutul anului, când a fost internat de urgență în spital. Fiica marelui actor i-a transmis tatălui său un mesaj emoționant.

Ion Dichiseanu trece prin momente cumplite, după ce, la începutul lunii februarie, a ajuns de urgență la spital, în stare gravă. În luna decembrie a anului trecut, actorul s-a confruntat și cu o pneumonie severă. 

Fiica actorului, Ioana Dichiseanu și-a încurajat necondiționat tatăl și s-a rugat nopți și zile pentru sănătatea lui. Aceasta este extrem de atașată de tatăl ei, motiv pentru care a publicat și un mesaj emoționant pentru părintele ei, pe rețelele de socializare.

"Eu îi spun tatei că este "soarele meu". Tata îmi spune că sunt "lumina ochilor lui". Cert este că fără soare, nu există lumină . Soarele este cel care ne dă viață și avem nevoie de el ca de aer. Ma rog la Dumnezeu să îl aducă repede și sănătos acasă pentru a avea soare și bucurie din nou. #ganduribunecatretata#celmaibuntaticdinlume #tatateiubesc #vinotatasanatosacasa #Dumnezeufaceminuni #intoatevietileimidorescsaimifiitata" este mesajul eoționant transmis de Ioana Dichiseanu pentru tatăl ei pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel