Fiica lui Gabi Luncă, noi detalii despre starea de sănătate a artistei: „Din pacate este conectată la ventilație mecanică noninvazivă, respiră pe un plămân artificial”

Data publicării:
Gabi Lunca, foto Facebook
Descriere foto: Gabi Lunca, foto Facebook

Estera Onoriu, fiica artistei de muzică lăutărească Gabi Luncă, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Cântăreața este internată la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Gabi Luncă, în vârstă de 81 de ani, a început să prezinte semne de boală pe 8 martie, când o tuse seacă a făcut-o să meargă să se testeze. Rezultatul testului a fost pozitiv, iar artista a fost internată în spital pentru o scurtă perioadă, dat fiind că prezenta o formă ușoară a bolii. 


Ulterior, starea artistei s-a deteriorat și a ajuns din nou la spital, unde medicii de la Spitalul Județean Ilfov au decis să o interneze pe secția de Terapie Intensivă. 

Estera Onoriu, fiica celebrei cântărețe, spune că a luat legătura cu medicii care îi tratează mama și a aflat care este starea acesteia de sănătate. 

 

Vreau sa va spun ca nu am stiut despre starea dumneai, ma uităm ca sunt peste 1360 de oameni internați la ATI si noi suntem poate de doua ori mai mult, oameni care aşteaptă cu emotii intervalul orar in care putem sa sunam. 

Nu am știut nimic, direct de la ea, de miercuri seara pana duminica, cand am primit un apel cu numărul dumneaei si am auzit doar un geamat si aparate care bipaiau si nu puteam sa aud nimic, strigam si nu auzeam nimic, in conditiile in care toti știm stirile cu pacienți legati.

 

Mi-am făcut griji foarte mari, am cerut informatii. Mi-au spus ca este in regula, m-a sunat de 9 ori, 9 apeluri am avut. Am sunat si m-am pus in conferinta sa auda si un alt medic, prietena mea de suflet, doctoriţa Alice Grasu, care auzind ce se întâmplă, cu sunetele acelea, a sunat ca sa intrebe ce se intampla cu mama.

Mi s-a comunicat de la spital ca este bine, dar nu am putut sa cred. Ieri am reuşit să am ajung la spital, sa intru in legatura cu conducerea spitalului, niste oameni deosebiti si am aflat starea reala a mamei.

Deși este o afectare pulmonara foarte mare, mama este lucida. Din pacate este conectata la ventilatie mecanica noninvaziva, respira pe un plaman artificial”, a declarat fiica lui Gabi Luncă, potrivit RTV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel