Fiica lui Florin Salam și-a pus silicoane. Betty Vișănescu, mesaj de pe patul de spital: „A fost o necesitate, nu un moft”

Data actualizării: | Data publicării:
Fiica lui Florin Salam și-a pus silicoane. Betty Vișănescu, înainte de operație. Foto Instagram
Descriere foto: Fiica lui Florin Salam și-a pus silicoane. Betty Vișănescu, înainte de operație. Foto Instagram

Fiica lui Florin Salam a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Betty spune că operația nu a fost un moft, ci o necesitate.

Fiica lui Florin Salam a devenit mamă la 18 ani, pe 1 octombrie 2018 și și-a numit fiul Matthias Ștefan, după regretata sa mamă, Ștefania, care s-a stins din viață când aceasta era mică. Betty Vișănescu, cunoscută sub numele de scenă Betty Blue, a luat decizia să își facă o transformare corporală, la 4 ani de când a devenit mamă.
Tânăra s-a lăsat pe mâna medicilor pentru a-și ajusta bustul. Aceasta le-a transmis un mesaj fanilor, de pe patul de spital, imediat după operație. 

”Sunt bine! Vă mulțumesc pentru mesaje! A fost totul bine, iar eu am avut parte de cea mai bună îngrijire din partea asistentelor și a medicului. Astăzi am avut o intervenție chirurgicală, este vorba despre o mastopexie cu implant mamar, iar eu sunt foarte mulțumită.Sunt foarte bucuroasă că mi-am împlinit în sfârșit această dorință. Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine”, le-a spus Betty fanilor de pe Instagram.

Fiica lui Florin Salam a suferit o intervenție chirurgicală de lifting mamar

Betty spune că sarcina i-a transformat bustul, astfel că nu mai era mulțumită de felul în care arăta. Mastopexia este liftingul mamar, mai precis, o intervenție chirurgicală de ridicare și remodelare a sânilor. În cazul artistei, ea având în mod natural un bust generos, sarcina și alăptarea au grăbit procesul de transformare al sânilor. 


”Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întotdeauna cum îmi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită”, a mai spus fiica lui Florin Salam.

 

Mama artistei a murit în urmă cu 12 ani

Fănica Salam s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 12 ani, din cauza unei unei boli grave, ciroză hepatică.

Betty Vișănescu, fiica lui Florin și a Fănicăi Salam, își aduce aminte cu drag despre femeia care a adus-o pe lume. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o poză cu aceasta, după ce un fan a rugat-o să spună câteva cuvinte despre mama ei.

„Ce aș putea spune despre mama mea? Numai lucruri frumoase! Mama era un model pentru mine. M-a învățat să fiu un om bun și sufletist, să iert și să mă înconjor de oameni frumoși și de la care am ce să învăț.

Ea va rămâne în sufletul meu toată viața, iar Dumnezeu a luat o decizie pentru ea... Sufletul ei era prea bun pentru această lume”, a scris Betty Salam, la secțiunea de stories de pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel