Fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei debutează în cinematografie, la 7 ani. Eva are rol principal în filmul "Tati part-time"

Eva Măruță își face debutul în actorie în stil mare. Fiica lui Măruța are rol principal în noul film realizat de Matei Dima.


Eva Măruță, în vârstă de 7 ani, joacă rolul personajului Maya, fina lui Alex Bogdan, avocatul Iustin din "Tati part-time".

"Tati part-time" în cinema în curând! O comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii. De văzut dacă își mai doresc după ce văd filmul. Let's go!", a fost mesajul postat de Matei Dima, alias BRomania, care a reușit să obțină un succes răsunător cu filme precum "Teambuilding",  "Haita de acțiune", "Miami Bici", "Romina, VTM" și multe altele.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bromania (@bromania)

Filmul "Tati, part-time" reprezintă și debutul cinematic regizoral al Letitiei Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și Matei Dima și urmează să fie lansat la începutul anului viitor. Din distribuția "Tati, part-time" mai fac parte actori precum Raluca Aprodu, George Ivașcu, Doina Teodoru, Nelu Cortea și mulți invitați surpriză care vor fi anunțați pe parcurs.

Sinopsis 


„Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei "tati part-time". Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?”, potrivit Cinemagia. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 01 sep 2023, 08:11 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience