Fiica lui Bruce Willis, video sfâșietor cu marele actor. Cum arată starul diagnosticat cu demență

Data publicării:
Bruce Willis și fiica Ra, Scout. Foto Instagram
Descriere foto: Bruce Willis și fiica Ra, Scout. Foto Instagram

Scout Willis, fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore, a postat pe rețelele de socializare un clip emoționant în care apare alături de tatăl său. 

O lume întreagă alături de familia Willis, care s-a reunit săptămâna aceasta de Ziua Recunoștinței pe fondul diagnosticului de demență al lui Bruce Willis, încercând să creeze momente pe care le vor prețui pentru totdeauna.  Scout Willis, care este a doua dintre cele cinci fiice ale actorului, a împărtășit câteva imagini emoționante cu tatăl său. 

Într-un scurt clip distribuit pe Instagram, tânăra este văzută stând împreună cu tatăl ei la o masă. Scout, în timp ce se uită la cameră, îi întinde mâna tatălui ei, iar starul de la Hollywood, purtând un pulover gri și o pălărie tricotată asortată, pare să o ia instinctiv de mână. Apoi, în timp ce un zâmbet i se desprinde de pe față, îi strânge și ea mâna.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de demimoore2023 (@demimoore2023)


Familia a fost deschisă cu ceea ce înseamnă noua lor normalitate complicată, în timp ce îl sprijină pe Bruce pe parcursul bolii sale, inspirându-i pe alții ai căror apropiați suferă de procesul trist și dificil al demenței. Fiica cea mare a lui Bruce, Rumer, care a dat naștere primului său nepot, Louetta, în aprilie, a reflectat, de asemenea, asupra luptelor tatălui său. 

 

Rumer, în vârstă de 35 de ani, a postat recent o fotografie din copilărie în care apare în brațele tatălui ei, cu descrierea: "Chiar îmi lipsește tatăl meu astăzi".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)


Soția lui Bruce, Emma Heming Willis - mama celor mai mici fiice ale lui Bruce, Mabel, 11 ani, și Evelyn, nouă ani - este cel mai mare susținător al acestuia și lucrează zilnic pentru a aduce la cunoștință boala starului: demența frontotemporală, cunoscută în mod obișnuit sub numele de FTD.


De Ziua Recunoștinței, Emma a împărtășit un instantaneu emoționant al clanului Willis. "Sunt recunoscătoare și recunoscătoare să cunosc acest tip de iubire", a scris Emma. "Vă doresc tuturor o Zi a Recunoștinței fericită".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Fostul model, care face campanie pentru Luna Națională a Îngrijitorilor, a vorbit anterior despre faptul că, în ciuda durerii sale profunde, încearcă să rămână plină de speranță. "Am mult mai multă speranță astăzi decât aveam după ce Bruce a fost diagnosticat prima dată. Oricât de mult aș plânge zilnic această experiență - așa cum știu că o fac mulți alții - știu, de asemenea, că m-a făcut mai puternică decât am crezut vreodată că este posibil."

Prietenul lui Bruce Willis, Glenn Gordon Caron, creatorul serialului Moonlighting, comedia romantică care i-a oferit lui Bruce marea sa șansă, a oferit la Page Six o actualizare despre starea de sănătate în declin a starului de cinema internațional. "Nu este în totalitate verbal; obișnuia să fie un cititor... și nu mai citește acum", a dezvăluit el, adăugând ulterior: "Toate aceste abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, și totuși el este încă Bruce".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel