Fiica lui Ben Affleck solicită „mandate de purtare a măștilor”, după ce s-a infectat cu un virus periculos

Data publicării:
Youtube / LuckyTran
Descriere foto: Youtube / LuckyTran

Fiica de 18 ani a lui Ben Affleck și Jennifer Garner, Violet, a cerut impunerea „mandatelor de purtare a măștilor” în instituțiile medicale și a solicitat încetarea tuturor „interdicțiilor de purtare a măștilor” într-un apel pasionat adresat organului de conducere din comitatul Los Angeles.

Invocând experiența sa în care a contractat „o afecțiune post-virală” în 2019, Violet a îndemnat Consiliul de Supraveghere al Comitatului Los Angeles să „abordeze criza COVID” prin consolidarea protecțiilor din perioada pandemiei în spitale și clădiri guvernamentale.

„Cer disponibilitatea măștilor, filtrarea aerului și lumina Far-UVC în facilități guvernamentale, inclusiv închisorile și centrele de detenție, și mandate de purtare a măștilor în facilitățile medicale ale comitatului,” a spus Violet, care este adesea văzută purtând mască.

„Trebuie să extindeți disponibilitatea testelor și tratamentelor gratuite de înaltă calitate și, cel mai important, comitatul trebuie să se opună interdicțiilor de purtare a măștilor din orice motiv. Acestea nu ne fac mai siguri.”

Discursul controversat al lui Violet a fost întâmpinat atât cu laude, cât și cu critici, unii considerând-o „curajoasă”, în timp ce alții o considerau „complet delirantă”.

Apelul ei vine la câteva săptămâni după ce a apărut informația că Dr. Anthony Fauci a recunoscut că restricțiile impuse în timpul carantinei nu au făcut prea mult pentru a „încetini răspândirea” covid.

Violet a susținut că măsurile anti-mască fac ca „membrii vulnerabili ai comunității noastre să fie mai puțin siguri” și „fac ca toată lumea să fie mai puțin capabilă să participe împreună în Los Angeles”.

De asemenea, a detaliat experiența sa în care a contractat „o afecțiune post-virală” în 2019 și a spus că „a văzut din prima mână” că medicina nu are întotdeauna răspunsuri la „consecințele chiar și ale virusurilor minore”.

Apoi a împărtășit Consiliului: „Am contractat o afecțiune post-virală în 2019. Acum sunt bine, dar am văzut din prima mână că medicina nu are întotdeauna răspunsuri la consecințele virusurilor minore.”

Cea mai mare fiică a regizorului filmului Argo, de 51 de ani, și a actriței din 13 Going on 30, de 52 de ani — care au divorțat în 2018 — a vorbit apoi despre pandemia de COVID-19 și cum „una din zece infecții duce la long COVID, care este o boală neurologică și cardiovasculară devastatoare ce poate lua capacitatea oamenilor de a munci, de a se mișca, de a vedea și chiar de a gândi.”

„Este pe cale să agraveze criza noastră de persoane fără adăpost, precum și suferința multor oameni din orașul nostru. Afectează cel mai tare comunitățile de culoare, persoanele cu dizabilități, persoanele în vârstă, persoanele trans, femeile și pe oricine are un loc de muncă esențial în contact cu publicul.”

Consiliul de Supraveghere al Comitatului Los Angeles este organul de conducere pentru comitatul Los Angeles, unde locuiește Violet. 

Violet a fost criticată online pentru poziția sa controversată privind purtarea măștilor, unii utilizatori de social media numindu-i discursul o „tragedie”.

„Așteptați, așteptați, țineți-vă,” a scris un utilizator de pe X. „Violet Affleck a contractat o afecțiune post-virală înainte de pandemia de COVID-19, în 2019, și familia ei TOT nu poartă mască în jurul ei?!?”

„Câte imagini am văzut cu ea și familia ei, și ea este singura care poartă mască?? Doamne, ce tragedie.”

Un alt utilizator a adăugat: „Această Violet Affleck este complet delirantă. Ea încă poartă mască. Măștile nu au funcționat niciodată, dar în plin vârf al fricii de COVID, poate că avea o scuză că alții purtau mască.”

„Este Violet Affleck originala Karen?” a întrebat un alt utilizator.

Un alt utilizator de pe X a continuat să acuze adolescenta de „manipularea audienței”, susținând că există „multe fotografii și videoclipuri cu ea NEPURTÂND O MASCĂ înainte, în timpul și după pandemie”.

„De ce aleg oamenii să creadă opusul a ceea ce le dovedesc ochii?” au adăugat.

Un alt utilizator a întrebat: „Există interdicții reale de purtare a măștilor? Este asta un lucru real?”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel