Fiica lui Aurelian Temișan îi calcă pe urme. Dora vrea să fie actriță: „Am văzut că poate și acum o las să vină spre mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Aurelian Temișan, foto TVR
Descriere foto: Aurelian Temișan, foto TVR

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o fetiță superbă, în vârstă de 11 ani. Micuța Dora vrea să devină actriță, la fel ca părinții ei.

Aurelian Temișan la „Reţeaua de idoli", un artist care a rezistat probelor timpului

Despre Aurelian Temișan se știe că este un cântăreț talentat. Mai puțină lume cunoaşte însă că este și campion mondial la fotbal și că are o pasiune legată de Crăciun. Despre ce este vorba aflați luni, 27 decembrie, de la ora 21:00, la TVR 2, în seria interviurilor realizate de Irina Păcurariu.

„Vezi că lumea muzicii e ca o pâine albă bine crescută, care miroase foarte bine și te ademenește, dar care are miezul cam negru și mucegăit. Încearcă și nu mușca din ea până la capăt. Mulțumește-te cu coaja”, i-a spus tatăl lui atunci când a fost sigur că Aurelian Temișan îl va răzbuna și va avea cariera muzicală pe care n-a reușit-o el... acesta este și replica de la care pleacă interviul cu unul dintre artiștii români care a rezistat tuturor probelor timpului”, dezvăluie Irina Păcurariu despre invitatul ei, Aurelian Temișan, în ultima ediție a acestui sezon „Rețeaua de Idoli”.

După mai bine de 30 de ani de carieră muzicală, Aurelian Temișan este încă pe val, susține în continuare concerte și pregătește noi proiecte. Invitat de Irina Păcurariu într-o ediție specială „Rețeaua de idoli”, luni, 27 decembrie, de la ora 21:00, artistul face câteva mărturisiri de suflet.
„Vom avea o ediție specială din mai multe considerente. În primul rând pentru că este ultima ediție a actualului sezon, pentru că suntem la finalul unui an complicat, ca și cel dinainte, și pentru că avem invitat un campion mondial. Nu puteam avea ceva mai puțin de atât pentru o ediție pe care am numit-o specială în a treia zi de Crăciun. Este portar de fotbal, deci ați înțeles că sportul dinspre care vine către noi e clar, sportul rege”, a spus Irina Păcurariu.

Pe lângă muzică, fotbalul este cea de-a doua mare pasiune a lui Aurelian Temișan

Spune cu umor că „Nu am luat gol de la Ronaldo, dar am primit de la Eros Ramazzotti” și oftează când se gândește că pandemia a pus piedică activităților sportive ale Naționalei de Fotbal a Artiștilor, unde este membru fondator. „Sunt obosit din lipsă de meciuri”, adaugă Aurelian Temișan care, în 2014, câștiga Campionatul Mondial alături de echipa sa.

Căsătorit cu actrița Monica Davidescu, cei doi trăiesc o superbă poveste de dragoste de 30 de ani. Au împreună o fiică minunată, Dora, în vârstă de 11 ani iar în familial lor Crăciunul este sărbătorit cu multă atenție. Familist convins și un soț și tată grijuliu, Aurelian Temișan nu uită niciodată să ofere daruri celor dragi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan)

„Ne-am păstrat sufletele de copil. Crăciunul și Paștele sunt, pentru noi, sărbătorile cele mai emoționante, alături de aniversari. Și ne pregătim pentru fiecare în stilul nostru. Adica, din timp. Eu nu alerg niciodată după cadouri pe ultima sută de metri. Dacă în august am văzut ceva potrivit pentru un cadou, l-am și cumparat. Apoi îl țin ascuns până când vine momentul și-l așez sub brad”, povestește cel pe care prietenii îl strigă Temi.

„Irina Păcurariu: Ce note vă pune cea mica, apropos de cât de artiști sunteți fiecare dintre voi?

Aurelian Temișan: Dora nu ne pune note, pentru că este în perioada în care acumulează. Ca și critic, ar trebui să dea note, dar încă este la vârsta la care primește ea note. Îi place foarte mult actoria. A cântat cu mine într-un spectacol, acum trei ani, La Sala Palaturlui. Melodia se numea „Măicuța mea”.


Irina Păcurariu: Ești un tată care își impinge copilul spre scenă?

Aurelian Temișan: Nu, a fost o singură data, am văzut că poate și acum o las să vină spre mine. O las să îmi ceară. Pentru că am unde să o duc. Și pentru ore de canto și pentru tot. Doar să văd că vrea”, a spus Aurelian Temișan la „Rețeaua de Idoli”, în ediția de luni, 27 decembrie, de la ora 21:00, la TVR 2.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel