Fiica Andreei Marin a fost infectată cu COVID-19. Dezvăluirile vedetei: "Mi-am făcut prea multe griji"

Data publicării:
Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram

Andreea Marin a dezvăluit că fiica ei, Violeta, a fost infectată cu coronavirus în urmă cu câteva luni. Vedeta s-a îngrijorat pentru starea de sănătate a fiicei sale.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o familie superbă. La fel ca și restul vedetelor, Andreea Marin a mărturisit că este extrem de fericită deoarece s-au mai relaxat restricțiile pandemiei de coronavirus, iar totul revine ușor la normal.

Violeta, fiica Andreei Marin, a avut coronavirus!

Andreea Marin a mărturisit la Xtra Night Show că și fiica ei, Violeta a fost infectată cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Totul s-a întâmplat în perioada sărbătorilor de iarnă, și deși spune că a fost îngrijorată în privința stării de sănătate a fiicei sale, chiar Violeta a fost cea care i-a spus că nu trebuie să-i fie teamă deoarece totul va fi bine și va putea să treacă peste.

”Cred că mi-am făcut prea multe griji, chiar ea mi-a spus că mama nu trebuie să-ți faci atâtea griji, vom reveni la școală, va fi bine. În iarnă n-a fost atât de comod, a avut boala într-o formă destul de lejeră, chiar în sărbătorile de iarnă și în apropierea zilei ei de naștere, dar până la urmă e o lecție.”, a spus Andreea Marin la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Andreea Marin, mândră de fiica ei: "Îmi calcă pe urme"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel