Andreea Marin, mândră de fiica ei: "Îmi calcă pe urme"

Data publicării:
Andreea Marin, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin, moderatoarea emisiunii ”Nu există nu se poate”, a vorbit, în exclusivitate la interviurile SPECTACOLA, despre relația pe care o are cu fiica ei.

Andreea Marin are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Violeta. ”Zâna Surprizelor” a mărturist faptul că fiica ei a moștenit-o și este tare mândră de ea. Uneori nu-i vine să creadă cât de mult a crescut și cum s-a transformat într-o adevărată domnișoară: ”Timpul trece, e cât mine de înaltă, aproape, și mă citesc în ea. Amândouă suntem Violete, am moștenit numele de la mama mea, e o Violetă care îmi calcă pe urme și nu știu dacă să mă bucur sau nu de acest lucru, dar mă bucur că este o luptătoare, că este pe picioarele ei, că este un copil care nu are probleme cu indecizia, ci dimpotrivă, știe bine ce vrea și asta mă degrevează pe mine, ca părinte. Ca să spun sincer, îmi ușurează situația, mă ajută.”

Întrebată dacă are emoții pentru momentul în care Violeta o să fie curtată de băieți, Andreea marin a dat un răspuns pe măsură: ”Vom trece și prin asta, cum trec toți părinții, până la urmă. Este în firescul lucrurilor. Și dragostea este parte din viață, o parte frumoasă din viață, așa că, mama va fi acolo la nevoie.”

Deși este încă un copil, Violeta a înțeles această perioadă grea prin care am trecut cu toții. Mai mult decât atât, chiar ea a fost principala motivație pentru mama sa: ”Copilul meu m-a asigurat că nu trebuie să-mi fac probleme. Mi-a plăcut tăria ei de caracter. Se pare că semănăm pe ici pe colo, în punctele esențiale și s-a apucat de treabă, este foarte bună la școală. Sunt mândră de ea, m-a ajutat foarte mult. Erau zile în care nu apucam să mănânc nimic și ea îmi gătea.”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel