Fetița Cristinei Cioran are COVID. Vedeta a dus-o de urgență la spital, chiar în ziua de Crăciun: „Nu s-a simțit bine, respira greu”

Data publicării:
Cristina Cioran, foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, foto Facebook

Cristina Cioran trece prin momente dificile. Fiica sa, născută prematur, în vârstă de 5 luni, a fost depistată pozitiv COVID.

Cristina Cioran a trecut prin momente de panică în ziua de Crăciun. Vedeta a mers de urgență la spital cu fiica sa, după ce micuța a început să aibă probleme de respirație. În urma testelor, Ema a fost confirmată pozitiv COVID. De asemenea, medicii au constatat că bebelușul are și o insuficiență respiratorie.


”Duminică 26 decembrie 2021…Crăciun! Primul nostru Craciun împreună! Ieri, în prima zi de Craciun, fetița mea nu s-a simțit bine, respira greu. După câteva telefoane de panică date, am decis sa merg la spital, la Spitalul Județean Constanța.
Acolo la un test rapid… șoc. Copilul are COVID… și o usoara insuficienta respiratorie”, a spus Cristina Cioran pe Instagram. 

Și Cristina Cioran a fost confirmată pozitiv Covid


Actrița este și ea infectată cu noul coronavirus, însă starea ei de sănătate este una bună. Ea și-a anunțat fanii că în acest moment și micuța se simte bine și că urmează să se refacă. 


”De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zona. Azi e a doua zi și e mai bine. Si eu am fost testată, dupa un prim test negativ a iesit și adevarul, POZITIV. Ne tratăm, suntem foarte bine, ne refacem! Important e că suntem împreuna, iar EMA este cu adevarat cel mai frumos cadou Vă mulțumesc din suflet pentru gând, mesaje și încurajări. Vă îmbrățișez și să aveți un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi”, a mai spus Cristina Cioran.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Cioran (@kikicioran)

 

Micuța Ema s-a născut prematur

 

Vedeta a trecut prin clipe de coșmar după ce a născut-o prematur pe fiica ei și a fost nevoită să o lase în spital pentru a fi sub supravegherea medicilor. Cristina Cioran a fost invitată în amisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit experiența dureroasă prin care a trecut.

 

„Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac. Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase. Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme. Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam într-un film.”, a zis Cristina Cioran la Pro TV.

Cristina Cioran a povestit că a fost extrenată la doar trei zile după ce a născut, iar copilul a rămas în incubator. Cu toate astea, vedeta se bucură că fetița ei a ajuns în siguranță acasă și îi mulțumește familiei sale că a fost alături de ea în acele momente grele.

„Îmi place că e bebelușul cu mine, 6 săptămâni a fost departe. În timp ce mă ducea targa către sala de nașteri, cineva îmi lua test Covid. (…) Eram plină de sânge, într-un maieu, urlam și mă zbăteam pe tavă. A doua zi mi-a venit rezultatul testului și am putut să văd copilul care era în incubator. După 3 zile, m-au eliberat, m-au trimis acasă. Nu au putut să mă țină în spital, e spital suport Covid. Am luat-o acasă și e bine, sănătoasă, frumoasă, veselă și perfectă. A fost o perioadă foarte grea, îi mulțumesc familiei că m-a susținut și iubitului că nu m-a lăsat în starea aia.”, a adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel