Fetele de la Andre, prietenie pe viață: „Ne-a mai venit mintea la cap”

Data publicării:
Andreea Balan și Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Balan și Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se declară prietene pe viață.

Au făcut primi pași în muzică împreună. Erau două adolescente când au lansat trupa Andre însă au reușit să obțină rapid succesul. 

Deși au avut o pauză de câțiva ani, perioadă în care nici nu și-au vorbit, cele două artiste s-au reunit acum, au scos o nouă piesă și își declară prietenie pe viață. 


”Cu bune și cu rele, Andreea a făcut parte din familia mea, și trebuie să rămână în familia mea, ăsta a fost motivul pentru care am ales-o pe Andreea să îi fie nașă fiicei mele. Și datorită faptului că am mai crescut, și, sperăm noi, ne-a mai venit mintea la cap. Nu putem să generalizăm. Au fost momente, au fost niște chestii din cauza oboselii, de la concerte, evenimente, doar că eram mult prea mici ca să manageriem noi toate lucrurile astea”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena 1.

La rândul ei, Andreea Bălan spune că mereu au fost alături una de cealaltă, mai ales în momenteșe greșe. 

”Ne-am lămurit, din cauza cui, și din cauza trecutului și a traumelor. Dar acum suntem bine, suntem prietene. Atunci când ne-a fost greu, întotdeauna am fost alături una de cealaltă. Ea, în special, când mie mi-a fost rău, și am fost în spital, și când am trecut prin perioade amoroase mai triste, ea a fost alături de mine cu toate sfaturile și tot sufletul. Când eram bine poate nu vorbeam, dar atunci când ne-a fost rău, chiar dacă nu vorbiserăm poate de trei luni, cinci luni, șase luni, a fost la telefon, sunt alături de tine, cu ce pot să te ajut, e foarte important”, a adăugat și Andreea Bălan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel