Fenomenul Oțelul Galați și Delia cu OTZL GLTZ. Ioana Alexandra Bordei: Am avut șocul vieții când am văzut ce s-a întâmplat cu piesa noastră

Data publicării:
Sursa foto: Delia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, Instagram

Delia a înnebunit Internetul cu noua piesă „OTZL GLTZ”, dar această melodie are o istorie veche pe care puțini o cunosc.

Cristina Vasopol și Ioana Alexandra Bordei, cele care cântă melodia originală, au lansat acest imn neoficial pentru Oțelul Galați după ce echipa a câștigat campionatul în 2011. Zece ani mai târziu, Delia a venit cu „OTZL GLTZ”. Mie îmi place mai mult varianta originală, așa că am vorbit cu Ioana Alexandra Bordei să ne spună cum de, la un deceniu distanță, toți românii știu de „maneaua” Oțelul Galați. Și nu doar că o știe toată lumea, dar artiștii momentului o și reinterpretează, cum ar fi - Delia. 

„Eu și sora mea, Cristina Boghici, cântăm de la o vârstă foarte fragedă. Când am lansat piesa Oțelul Galați, eram într-un band. Pe atunci, Oțelul era la putere, iar un coleg a avut ideea să facem un imn al Oțelului Galați pentru că urma să fie un meci foarte important. De asemenea, voiam să le facem o surpriză și jucătorilor de la Oțelul Galați.

Noi cântam la un restaurant, în fiecare seară, și jucătorii veneau acolo tot timpul și ne cunoșteau pe noi, ca band. Am vrut să le facem o surpriză prin compunerea acestui imn. De aici a început toată povestea. Apoi ne-am gândit ce să scriem ca text pentru piesă. Inspirația a venit din partea colegului nostru Mihai Susma. El a compus și linia melodică, dar și versurile. A ieșit ceva frumos, a fost un real succes pentru că, de când s-a lansat, toată lumea asculta piesa. Erau toți în delir. Vorbesc de anul 2011. După ce a trecut campionatul, s-a uitat de această piesă”, a zis Ioana Alexandra Bordei într-un interviu pentru DC News.

Citește continuarea pe dcnews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel