Feng Shui. 5 simboluri norocoase pe care trebuie să le ai în casa ta

Data publicării:
Feng Shui. Foto Pixabay
Descriere foto: Feng Shui. Foto Pixabay

Simbolurile de prosperitate sunt populare printre pasionaţii de Feng Shui. 

Dacă doreşti să aduci puţină energie bună şi noroc în locuinţa sau biroul tău, alege una sau două dintre elementele de mai jos. Ai grijă să nu îţi încarci spaţiul cu prea multe deodată, întrucât s-ar putea să aibă efectul invers. Iată, mai jos, cinci dintre simbolurile de prosperitate pentru casa ta:

 

1. Buddha care râde

În cultura chineză, Buddha care râde este un simbol binecunoscut care poate aduce noroc, fericire și bogăție în viața cuiva. Există multe versiuni diferite. De exemplu, dacă doreşti noroc la bani, poți alege una care ține sau stă pe o grămadă de aur.

2. Pisica norocoasă – Maneki Neko

Pisica lui Maneki Neko, originară din Japonia, este unul dintre cele mai utilizate simboluri de bogăție. Se crede că acest simbol atrage noroc și, de asemenea, un magnet pentru bani. Are multe nume precum pisică norocoasă, pisică de bani, pisică de avere și este poziționată de obicei la intrarea în magazine. Palma ridicată a pisicii arată o acțiune primitoare care semnifică invitarea norocului financiar în magazine. Există diferite culori și modele de design ale unei pisici norocoase cu semnificații diferite. 

3. Simbolul peștelui (Arowana)

Peștele Arowana, cunoscut și sub numele de dragonul de aur, este considerat un simbol Feng Shui care aduce bogăție proprietarului său dacă este bine tratat. Poți avea un acvariu cu pești Arowana vii sau figurine de decor, ori un tablou care înfăţişează acest simbol.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel