„Femeia, eterna poveste” este titlul cu care Teatrul „Stela Popescu” revine pe 6 februarie în faţa publicului

Data publicării:

Sâmbătă, 6 februarie, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 19.00, Teatrul „Stela Popescu” prezintă spectacolul „Femeia, eterna poveste”. 

Teatrul „Stela Popescu” revine în fața publicului pe 6 februarie cu „Femeia, eterna poveste”, o poveste interbelică în regia lui Attila Vizauer, pe un scenariu de Ema Stere, scenografia Anca Albani, coregrafia Ioana Macarie. 


Din distribuție fac parte Ana Maria Ivan, Cristian Neacşu, Sorin Aurel Sandu, Viorel Păunescu, soliști vocali Crina Matei şi Daniel Filipescu, instrumentişti Gabriel Stănescu – vioară, Ionuț Preda – acordeon, Alexandru Burcă – pian, Raul Kusak aranjament muzical. Dansează Silvia Mauriţiu, Cristina Marin Neagu, Ioana Petric, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Cosmin Vasile. 


„Acţiunea se petrece pe terasa localului bucureștean „Leul și cârnatul”, într-o seară de vară, prin 1937 sau 1938. Protagoniștii sunt Maria, proaspăt angajată la bucătărie și chelnerul Pavel. Povestea evoluează în jurul celor care se află în local, printre care Maria recunoaște un bărbat de la o masă, cel care urma să se căsătorească cu stăpâna ei, Tita Cristescu, ucisă în ziua de Crăciun a anului 1935. Bărbatul este acum însoţit de o tânără şi, pentru ea, plăteşte o dedicaţie care deschide programul muzical al serii”, se arată într-un comunicat transmis de Teatrul „Stela Popescu”. 

 


Organizatorii au trasnmis și obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus:


- Spectatorii trebuie să se prezinte la sala de spectacol cu minim 30 de minute înainte de începerea acestuia.

- Este obligatoriu purtarea măștii pe toată durata evenimentului 

- Nu este permis accesul persoanelor care manifestă simptome de infecție respiratorie. 

- Este obligatorie dezinfectarea mâinilor la intrarea în sala de spectacol.

- Termoscanarea va fi efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. 

- Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane.

 

„Din totalul de 203 locuri ale Sălii mici a Palatului Național al Copiilor, se vor pune în vânzare doar 61 de locuri. Mai exact, un loc la vânzare urmat obligatoriu de alte două locuri libere. Prin excepție de la această schemă, vor putea fi ocupate locuri alăturate numai în cazul unui singur adult însoțit de cel mult doi copii în vârstă de pînă la 12 ani”, potrivit comunicatului transmis. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel