Femeia cu forme IMPOSIBILE. S-a îngrășat 25 de kilograme pentru a avea un bust IMENS. Cum arată acum

Data publicării:

Claudia Rivier este una dintre cele mai mediatizate influencerițe din Croația. Tânăra în vârstă de 25 de ani s-a îngrășat 25 de kilograme pentru a-și sculpta trupul așa cum visa. 

Claudia Rivier a devenit celebră după ce și-a supus corpul unor probe crâncene. Tânăra s-a îngrășat intenționat 25 de kilograme, din dorința de a avea sânsi imenși. 

Rezultatul: Peste 250.000 de persoane o urmăresc pe rețelele de socializare și zeci de bărbați îi trimit zilnic cereri în căsătorie. 

Tânăra susține că nu și-a făcut nicio operație estetică pentru arăta așa, ci pur și simplu s-a îngrășat, iar grăsimea acumulată s-a depus direct pe zona bustului, exact așa cum și-a dorit ea. 

„Nu mi-am făcut nicio operație estetică pentru a arăta așa, dar mă gândesc să îmi pun silicoane în viitor. Mulți ar putea spune că sunt nebună, deoarece am deja sânii imenși. Însă, dacă slăbesc, mi se micșorează și bustul. Dacă voi slăbi, mă voi lua în considerare să îmi pun implanturi. Când eram mai tânără, cred că aveam cu 30 de kilograme mai puțin și aveam sânii foarte mici, în comparație cu restul corpului”, a spus Claudia Rivier.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel