Femeia care își hrănește zilnic soțul la sân. Cum s-a schimbat relația celor doi: „Bebelușii sunt hrăniți întotdeauna înaintea lui”

Data publicării:

O femeie își hrănește soțul zilnic cu propriul său lapte, de la sân. Ce ar spune bărbatul despre laptele de vacă și cel provenit de la soția sa.

O mamă a trei copii îl alăptează pe soțul ei zilnic. Bărbatul are încredere în propria soție, iar cei doi susțin că au devenit mai apropiați ca niciodată.

Rachel Bailey, în vârstă de 30 de ani, se afla în vacanță cu familia ei, dar a uitat să-și ia pompa de sân. Durerea pe care o simțea a făcut-o să aibă nevoie de alinare, iar soțul ei, Alexander, în vârstă de 30 de ani, a fost acolo să-i ofere o mână de ajutor.
Alexander și Rachel au descoperit că această experiență i-a apropiat mai mult, așa că au continuat să o facă. El crede acum că are pielea mai strălucitoare și că laptele soției sale are un gust diferit de laptele din comerț. Acest lucru se datorează, probabil, faptului că el era obișnuit să bea lapte provenit de la o vacă, nu de la o femeie.

„Când copilul meu mijlociu, Aria, acum în vârstă de șase ani, era alăptat, am plecat într-o croazieră cu Alexander... Cu toate acestea, am uitat pompa de sân și am avut umflături mari timp de două zile. Aveam atât de multă durere și mă temeam să nu fac o infecție, așa că am decis că soțul meu va încerca să bea laptele pentru a mă ajuta. Eram reticienți în privința ideii, dar de îndată ce am făcut-o, am realizat că era perfect în regulă... Alexander a spus că laptele avea un gust cu adevărat diferit față de ceea ce se aștepta să fie, în comparație cu laptele normal pe care era obișnuit să-l bea. Am realizat că nu era nimic în neregulă cu faptul că îl alăptam, și că ar fi fost chiar benefic pentru el, deoarece este atât de nutritiv. Nu a mai răcit timp de doi ani de când a început să bea laptele meu, și atât de multe persoane au spus că pielea lui este mult mai frumoasă acum. A ajuns să-i placă laptele meu mai mult decât cel din comerț.”, a spus soția bărbatului, notează themirror

De câte ori îl alăptează pe soțul ei pe zi. Bebelușii au avut prioritate

În ciuda reacțiilor negative, cuplul susține că fac asta doar pentru a-i apropia mai mult și că "nu este o ciudățenie." Alexander se hrănește în jur de trei sau patru ori pe zi cu laptele ei.

"Pentru noi, nu este o ciudățenie. A început ca o modalitate în care Alexander mă ajuta când aveam dureri, dar s-a transformat în ceva mai mult, într-o conexiune emoțională. Îmi place să-l alăptez pentru că ne permite să petrecem timp de calitate împreună. Cu siguranță ne-a apropiat mai mult ca cuplu."

În cele din urmă, Rachel a rămas din nou însărcinată și a început să producă lapte. A fost din nou prea mult, așa că avea nevoie de ajutor. Cuplul a spus că dieta ei afectează acum și dieta lui, iar el are gaze dacă mănâncă ceva picant. Cuplul a mențioant, de asemenea, că mai întâi sunt hrăniți copiii, după care vine și soțul ei.

"La scurt timp după ce am născut, când produceam cel mai mult lapte," a spus Rachel. "Alexander bea laptele meu de trei sau patru ori pe zi... Evident, bebelușii sunt hrăniți întotdeauna înainte de a fi rândul lui."

A creat o legătură specială între cei doi

Cuplul a spus că alăptarea este un subiect puțin tabu. De obicei, este destinată exclusiv bebelușilor până la vârsta de șase luni, până când începe procesul de învățare a hrănirii cu alimente solide, care poate dura până la doi ani. După aceea, copiii pot începe să se bazeze pe alimente solide pentru nutriție.

"Este un subiect puțin tabu, dar am vrut să îl împărtășim pentru că nu credem că este rău și nu ne este rușine", a spus Rachel. "A fost un mare relief când Alexander s-a lăsat să fie alăptat și m-a oprit să mai am dureri. Pe lângă asta, a creat și o legătură mai specială între noi, pe care nu am fi avut-o niciodată dacă nu am fi început asta."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel