Femei în Parlament. Erika Isac dă lovitura. Din nou! Primele declarații despre piesa care va înnebuni Internetul înainte de alegeri / video

Data actualizării: | Data publicării:
FOTO: GEORGE CĂRĂMICIU / ERIKA ISAC
Descriere foto: FOTO: GEORGE CĂRĂMICIU / ERIKA ISAC

George Caramiciu, jurnalist DC News și colaborator Spectacola, a mers la o conferință de presă unde a vorbit Erika Isac despre noua ei piesă.

Erika Isac a vorbit despre piesa sa, „Macarena”, dar și despre noua ei piesă ,,Femei în Parlament”. Artista a fost prezentă pentru a răspunde la toate curiozitățile legate de piese, parcursul său artistic și mesajul pe care îl susține. 

 

„Vreau să vă mulțumesc că ați venit astăzi aici, să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce s-a întâmplat cu piesa Macarena, pentru toate articolele și reportajele care au apărut, asta însemnă foarte mult, mai ales în țara noastră unde se vorbește prea puțin despre asta. Astăzi ne-am adunat pentru că vreau să lansez o piesă nouă - „Femei în Parlament”. Deci urmează iarăși un subiect controversat, dar mie nu mi se pare, nici măcar „Macarena” nu mi s-a părut o piesă controversată. Piesa se numește „Femei în Parlament” și astăzi o să vedem clipul în premieră. Clipul este destul de complex, dar nu este încă gata, se lucrează intens la el”, a zis Erika Isac. 

 

VEZI ȘI: Erika Isac vorbește, în premieră, despre intrarea în politică după lansarea „Femei în Parlament” / video:

https://www.spectacola.ro/erika-isac-vorbeste-in-premiera-despre-intrarea-in-politica-dupa-lansarea-femei-in-parlament-video_37371.html

 

 

 

În piesa „Femei în Parlament” sunt referințe din „Titanic” și din „Te pui cu blondele”.

„„Femei în Parlament” nu am gândit-o pentru o generație anume, pur și simplu am gândit-o ca fiind empowering pentru femei, să susțin nevoia de femei în poziții de lider. Vedem nevoia asta peste tot”, a mai zis artista.

 

Cât de important este ca tinerii să iasă la vot?

 

„Încurajez tinerii să meargă la vot, mi se pare că populația tânăra contează foarte mult și că deciziile noastre le luăm pentru viitorul nostru atunci cand ieșim la vot. Eu personal am ieșit la vot de la 18 ani de fiecare dată când a fost cazul. Încurajez tinerii să se implice și în politică, să se informeze mai mult. Tinerii în acest moment sunt foarte deconectați de politică și de actualitate pentru că locurile sunt ocupate de oamenii mai maturi”, a mai zis Erika Isac.

 

FOTO: GEORGE CĂRĂMICIU

 

VEZI ȘI: Zodia lui Mirel din Turnu Măgurele, personajul din Macarena, piesa Erikăi Isac. Ce spune astrologul Daniela Simulescu:

 

https://www.spectacola.ro/zodia-lui-mirel-din-turnu-magurele-personajul-din-macarena-piesa-erikai-isac-ce-spune-astrologul-daniela-simulescu_37037.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Mihai Preda | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel