Erika Isac vorbește, în premieră, despre intrarea în politică după lansarea „Femei în Parlament” / video

Data actualizării: | Data publicării:
FOTO: GEORGE CĂRĂMICIU
Descriere foto: FOTO: GEORGE CĂRĂMICIU

Erika Isac a fost întrebată dacă vrea să intre în politică, mai ales că acum lansează „Femei în Parlament”.

„Momentan sunt doar artistă, nu am gânduri să intru în politică, cel puțin nu în momentul în care vorbim acum. Poate pe viitor mă voi trezi într-o dimineață și voi zice: azi schimb lumea! Este posibil”, a zis Erika Isac.

 

„Nu am un personaj politic pe care să-l apreciez în mod special. Sunt totuși câțiva pe care îi apreciez. Dar sunt și câțiva pe care nu-i apreciez. Ca toată lumea, am și eu preferințe. Cât despre asta cu intratul în politică... v-am zis... momentan nu știu. Acum sunt artistă și atât. Eu cânt. Eu sunt cu microfoanele”, a mai spus Erika Isac. 

 

După melodia „Macarena”, Erik Isac a fost invitată să vorbească în Parlamentul European, dar încă nu a mers acolo.

 

 

Cât de important este ca tinerii să iasă la vot?

 

„Încurajez tinerii să meargă la vot, mi se pare că populația tânăra contează foarte mult și că deciziile noastre le luăm pentru viitorul nostru atunci cand ieșim la vot. Eu personal am ieșit la vot de la 18 ani de fiecare dată când a fost cazul. Încurajez tinerii să se implice și în politică, să se informeze mai mult. Tinerii în acest moment sunt foarte deconectați de politică și de actualitate pentru că locurile sunt ocupate de oamenii mai maturi”, a mai zis Erika Isac. VEZI AICI DETALII:

https://www.spectacola.ro/femei-in-parlament-erika-isac-da-lovitura-din-nou-primele-declaratii-despre-piesa-care-va-innebuni-internetul-inainte-de-alegeri-video_37367.html

 

 

Erik Isac a făcut aceste declarații la o conferință de presă unde a participat George Caramiciu, jurnalist DC News și colaborator Spectacola.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel