Felicia Filip, totul despre noile evenimente de la Opera Comică pentru Copii. Cu ce surprize vine primăvara / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, Felicia Filip vine la Interviurile Spectacola și DC News.

Felicia Filip, directorul Operei Comice pentru Copii, vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a vorbi despre noile premiere care vor avea loc aici începând cu luna martie.

Prima zi de mărțișor aduce, astfel, „Flautul Fermecat” în fața celor mici, dar și celor mari, în regia lui Cristian Mihăilescu. Este o producție de excepție, promite Felicia Filip, care spune că nu trebuie să ratați povestea, indiferent de vârsta pe care o aveți.

Mai mult, tot în martie se redeschide și curtea Operei Comice pentru Copii, unde se vor desfășura aproximativ 40 de ateliere, în care copiii de toate vârstele sunt așteptați pentru a-și regăsi propriile pasiuni, pentru a lega prietenii și a se dezvolta pe foarte multe planuri. Există o opțiune și pentru micuții care nu sunt din București, întrucât toate spectacolele Operei Comice pentru Copii, dar și diferite activități pot fi urmărite online, pe site-ul instituției, care s-a orientat către lumea virtuală de la izbucnirea pandemiei. 

Producțiile speciale nu se termină aici, urmând multe alte surprize, precum ar fi Musicalul Matilda, însă pe larg vă lăsăm să descoperiți programul în emisiunea pe care am realizat-o alături de doamna Felicia Filip. 

Nu ratați emisiunea de sâmbătă, 24 februarie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro    și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                        

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                             

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                          

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                         

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                            

Site: https://www.spectacola.ro/                             

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel