Felicia Filip, poveste de dragoste ca în filme: „Întâlnirea cu jumătatea mea”. Motivul pentru care nu a devenit mamă

Felicia Filip și soțul ei împlinesc 32 de ani de căsnicie. 

Felicia Filip este căsătorită cu maestrul Cristian Mihăilescu, pe care îl descrie drept „jumătatea” ei. 


S-au căsătorit în urmă cu 32 de ani, după ce soarta i-a adus pe aceeași scenă. Ea cânta, el observa și analiza prestația artistică. Se consideră suflete-pereche și spun că nu a existat dimineață, în tot acești ani, în care să nu-și ureze „bună dimineața”.

 “Îmi place să spun că eu şi soţul meu suntem două jumătăţi care s-au întâlnit şi se completează perfect în viaţă. Din miliardele de posibilităţi Dumnezeu a ales ca noi doi să fim pe veci împreună. Important în viaţă este că am ştiut când să dăm o altă şansă şi am ştiut să ne bucurăm când partenerul a avut succes. Am ştiut cum să ne înjumătăţim încercările care au apărut cu timpul în viaţă să putem trece mai uşor prin ele. De când ne-am întâlnit ne spunem în fiecare dimineaţă «Bună dimineaţa, soare!» şi ziua noastră ajunge să fie mult mai frumoasă”, a declarat Felicia Filip, în urmă cu câțiva ani, în cadrul unui eveniment,  potrivit Click.

Anul acesta, Felicia Filip și soțul ei împlinesc 32 de ani de căsnicie. 

S-au cunoscut pe scena Operei Naţionale din Bucureşti, în 1987, la montarea spectacolului „Poveştirile lui Hoffmann”, deşi Cristian o remarcase mai înainte, la Conservator, la audiţiile studenţilor profesoarei Georgeta Stoleriu

„O altă poveste frumoasă e întâlnirea cu jumătatea mea, cum îi place lui să spună. Încercările le-am împărțit, iar bucuriile le-am îndoit sau înmulțit. Și am fost întotdeauna cu grijă să-l punem în valoare pe cel care merită dintre noi. Să dăm un pas înapoi ca el să fie în lumină.

Iubire necondiționată. Eram o tânără la început de drum, iar el era și pe atunci preocupat de tânără generație, de elevii și studenții care-i băteau la ușa destinului. Făcea și cronică muzicală și am fost remarcată de el ca voce, apariție. Ne-am  întâlnit pe scena Operei Naționale și împărțeam aplauzele într-un fel sau altul, ai nevoie de susținere acolo. Bulgărele de iubire care este acolo și așteaptă să vină spre tine.

Și am simțit acest lucru din partea lui, și din partea celor care m-au înconjurat cu dragoste de fiecare dată. Și îi mulțumesc bunului Dumnezeu că îmi demonstrează și îmi transmite tot timpul semnale și răspunsurile la întrebările mele. Sunt un copil răsfățat al sorții, iubită de Dumnezeu”, a declarat Felicia Filip pentru Click. 

Motivul pentru care nu au făcut copii

„Nu, nu avem copii, dar am nepoți, am chiar strănepoți, în sensul în care sora și fratele meu au copii. Trebuie să vă spun, dacă este să mă laud, am crescut copii ca și când ar fi fost ai mei. Primul născut din familia noastră, de la vârsta de cinci zile, când a venit acasă cu mămică lui, l-am preluat eu, pentru că mămicii i-a fost teamă să pună mâna pe el să-l spele, iar de la 5 zile eu i-am făcut baie.

Eu a trebuit să plec la un concurs în Barcelona când copilul avea zece luni și a realizat că nu știe să-i facă baie copilului. Acum suntem posesorii unui strănepot de câteva zile, îl cheamă Gabriel Costin, așa că suntem bogați și dăruiți de Dumnezeu din toate punctele de vedere.”, a mărturisit artista. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 07 iun 2022, 13:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience