Felicia Filip își sărbătorește ziua de naștere. Soprana a împlinit 65 de ani: „Sunt un om foarte norocos! M-am născut chiar de Ziua Fericirii”

Data actualizării: | Data publicării:
Felicia Filip, la Interviurile Spectacola și DC News
Descriere foto: Felicia Filip, la Interviurile Spectacola și DC News

Felicia Filip își aniversează ziua de naștere. La împlinirea celor 65 de ani pe care nu-i arată deloc, soprana a transmis un mesaj emoționant, în mediul online.

Astăzi, 20 martie, Felicia Filip a împlinit frumoasa vârstă de 65 de ani. Soprana s-a născut în anul 1959, în Slatina, Olt, într-o familie cu mulți copii. Deși nu a dus deloc o viață ușoară, nu își arată deloc vârsta și își păstrează spiritul tânăr. Pe pagina sa de Facebook, Felicia Filip a transmis un mesaj emoționant, cu ocazia aniversării zilei sale de naștere, o zi în care este sărbătorită și Ziua Fericirii.

„Sunt un om foarte norocos! M-am născut chiar de Ziua Fericirii, mă cheamă Felicia și sunt binecuvântată cu oameni unul și unul, pe care oricine ar fi recunoscător să-i aibă aproape! Vă mulțumesc din inimă pentru toate urările care au început să vină spre mine de câteva zile deja și o las aici pe cea mai recentă, care m-a emoționat dincolo de cuvinte. De la magnificii din Corul Madrigal, aflați la 11.504 km distanță și câteva mii de metri altitudine”, a scris Felicia Filip în mediul online.

Mesajul transmis de Opera Comică pentru Copii 

Cu această ocazie, Opera Comică pentru Copii a transmis un mesaj pe pagina de Facebook. „Pe 20 martie celebrăm Echinocțiul de Primăvară, Ziua Internațională a Fericirii și Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii. La Opera Comică pentru Copii este o zi cu totul specială și plină de frumusețe, căci doamna director Felicia Filip își sărbătorește ziua de naștere.

În toate rolurile sale, obține succes datorită pasiunii, naturaleții și spontaneității de pe scenă. Iar în rolul de manager reușește deja de un deceniu să ghideze echipa care a făcut din Opera Comică pentru Copii un reper la nivel național. Îi dorim o primăvară plină de frumusețe, lumină în inimă și să fie în continuare înconjurată de iubirea și aprecierea celor din jur. La mulți ani, doamna noastră”, a transmis Opera Comică pentru Copii.

Te-ar putea interesa și: Afecțiunea rară de care suferă Jador. Artistul a mărturisit abia acum: „Fac parte din 0,01% dintre persoanele de pe glob cu problema asta. Îți vine să plângi pur și simplu”

Secretul căsniciei cu maestrul Cristian Mihăilescu

Felicia Filip este căsătorită cu regizorul de operă Cristian Mihăilescu de mai bine de 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 1987 pe scena Operei Naționale din București, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Invitată în platoul Spectacola, celebra soprană a dezvăluit secretul căsniciei cu maestrul Cristian Mihăilescu.

„Cred că, în primul rând, este acea stare de a dărui totul fără să aștepți. Să fie iubirea necondiționată, fără să aștepți un răspuns. În orice situație din viața noastră, așa am făcut și așa facem. Să fii lângă cineva, să dăruiești cuiva ce are nevoie, să fii lângă cineva când este lovit, sau când este într-o situație critică, sau chiar atunci când este într-o stare de bucurie, să fii lângă el, fără să primești în schimb. Poate un mulțumesc, dacă există, este extraordinar, dacă nu, nu are nicio importanță. Dacă gândești așa lucrurile, faci, în așa fel, ca universul să îți răspundă la ceea ce faci, ceea ce gândești, ceea ce înfăptuiești”, spunea soprana, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

Vă invităm să urmăriți un interviu pe care Felicia Filip l-a acordat pentru Spectacola:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel