Feli își dorește să adopte un copil. Artista este hotărâtă să facă acest pas: "Este una din misiunile mele pe acest pământ"

Data publicării:
Feli, sursa instagram
Descriere foto: Feli, sursa instagram

Feli a dezvăluit faptul că își dorește foarte mult să adopte un copil și e pregătită să facă acest pas.

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă cariera de succes, Feli se mândrește și cu o familie frumoasă.  Vedeta își dedică tot timpul fetiței sale și este pregătită pentru încă un copil. Doar că de această dată, artista are vrea să adopte un copil.

„Sunt mult mai împlinită acum și mai hotărâtă. Nora Luna m-a ajutat să descopăr că am un instinct de supraviețuire fără margini când vine vorba de ea și de oamenii pe care îi iubesc. Nora Luna, copilul nostru este unul din cele mai prețioase daruri pe care mi l-a dat Dumnezeu. Ea a venit ca o primă surpriză frumoasă a vieții mele.

Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ. Știu că eu nu pot să controlez tot ce ține de viața mea și mai știu că Dumnezeu ne da așa daruri frumoase atunci când suntem pregătiți să le primim. Eu știu că o să simt când o să fie momentul. Inima mea este deschisă”, a declarat Feli, pentru perfecte.ro.

 

Feli, victima bullying-ului. Artista a făcut dezvăluiri dureroase: ” Eu mi-am promis că niciodată...”

 

Feli și-a cerut iubitul în căsătorie

 

Artista a mărturisit că ea a fost cea care și-a cerut iubitul în căsătorie, sfidând astfel tradițiile care spun că bărbatul este cel care trebuie să-i ofere inelul de logodnă femeii. 

„Am cerut EU în căsătorie”, a spus Feli pentru Viva



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel