Fasolea te poate ajuta să slăbești - dacă nu faci aceste 3 greșeli

Data publicării:
Fasole, foto Unsplash/ autor: Tijana Drndarski
Descriere foto: Fasole, foto Unsplash/ autor: Tijana Drndarski

Fasolea este un aliment foarte bun pentru sănătatea inimii tale, ba mai mult aceasta te poate ajuta chiar să pierzi în greutate.

Acest lucru se datorează faptului că fasolea are un conținut ridicat de fibre și este o sursă bună de proteine. Fibrele și proteinele vă ajută să vă șimțiti mai plini chiar dacă ați consumat o cantitate mică de alimente. Un studiu din luna mai a anului 2016 publicat de „American Journal of Clinical Nutrition” a constatat că fasolea simplă te poate ajuta să elimini țesutul adipos din organism.


Dar iată care sunt cele 3 greșeli pe care ar trebui să le eviți dacă vrei să scazi în greutate


1. Nu vă bazați pe fasole ca singura dvs. sursă de proteine


Fasolea nu ar trebui să fie singura sursă de proteine din dietă. Asta pentru că fasolea nu furnizează toți aminoacizii esențiali de care are nevoie corpul dumneavoastră. Este cert că vă puteți satisface nevoia de proteine ​​atunci când consumați doar alimente pe bază de plante; doar asigurați-vă că variați proteinele vegetale.


2. Evitați conservelor de fasole bogate în sodiu


Peste 70% din sodiul pe care îl consumăm provine din alimente procesate, ambalate și de restaurant, potrivit American Heart Association . Fasolea se încadrează în acea categorie de alimente ambalate.


3. Nu este recomandat consumul de fasole numai cu carne


Consumul de mai multe mese pe bază de plante vă poate ajuta în obiectivele dvs. de slăbire. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel