Fanii Survivor România sunt revoltați de rezultatul competiției. Dan Ursa, pus la zid de fanii lui Andrei Krișan: “Nu este corect”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ survivorromania oficial
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ survivorromania oficial

Revoltă în media după ce Dan Ursa  a câștigat Survivor. Fanii sunt scandalizați de rezultatul Survivor și au deics să ducă lucrurile la următorul nivel. Astfel, victoria lui Dan Ursa nu a fost apreciată de toți fanii emisiunii, care și-au lăsat impresiile în secțiunea de comentarii. Cei mai mulți consideră că Andrei Krișan ar fi trebuit să ia marele premiu.

Dan Ursa este director la o companie de vânzări și tocmai a câștigat 100.000 de euro, premiul pus la bătaie de către Pro TV. Impactul pe care l-a avut acest eveniment nu a fost trecut neobservat, mai ales după ce „protestatarii media” și-au spus cuvântul în online.

Public revoltat de rezultatul competiției

Cu toate că Dan Ursa este câștigătorul, pare că favoritul a rămas tot Andrei Krișan, publicul simpatizând cu acesta. Opinia generală transmite că Andrei ar fi trebuit să câștige deoarece a fost mult mai bun pe traseu, în timp ce de Dan Ursa ar fi plăcut publicului pentru felul său de a fi și pentru cum s-a adaptat.

Astfel,  urmăritorii Survivor România au avut reacții diverse, fiind atât susținători ai lui Dan Ursa, cât și ai lui Andrei Krișan. Prin urmare, iată câteva dintre comentariile fanilor:

„Poate schimbați pe viitor regulile astea in care cel ce câștigă pe trasee e cel care pierde,e cam aiurea,sincer.”, a spus un fan ca reacție la marele show.

“Ieși 1 din 3 la 2 jocuri …si după ‘marele public’ decide să stai jos. Un format dezamăgitor…. felicitări lui Ursa dar nu cred că e suficient ca dacă  slăbești ești supraviețuitorul suprem … totuși 4-0 nu cred că e scor demn de locul 1.”, a mai zis un alt internaut.

Ai putea fi interesat și de: Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu. Unde s-au întâlnit prima dată: ”Era femeia accident”

Fanii lui Andrei Krișan se revoltă

  De asemenea, reacțiile cu privire la victoria lui Dan Ursa sunt aprige, mulți dintre vizualizatori nu sunt de acord cu rezultatul competiției:

“Nu este corect, rușine Pro TV, Andrei este câștigător, a jucat impecabil”, “Oribil. Nu trebuia sa câștige el. Nu am putut vota”, “Ăsta era să-și dea duhul pe traseu și totuși el a câștigat…vai si amar”, mai sunt alte comentarii lăsate de utilizatori.

S„a câștige un individ care a avut un parcurs anost, care a mers târâș în competiție, la propriu și la figurat, este trist!

Adevăratul învingător este Andrei Krișan! Respect!”

Te-ar putea interesa și: Cât costă inelul de logodnă pe care i l-a dăruit Jeff Bezos iubitei sale. Suma este impresionantă

Survivor nu e un concurs sportiv

Cu toate acestea, regăsim câteva mesaje tipice de susținere pentru directorul de vânzări:

„Pe deplin meritat. Survivor nu este un concurs sportiv. Probele sportive sunt doar un mijloc prin care ajungi în etapele următoare, ori Ursa a fost cel mai echilibrat, cel mai fairplay, nu a avut conflicte majore și de aceea a fost plăcut de public.”

Este un subiect și: Tina Turner a murit. "Regina Rock’n Roll” s-a stins din viață, la vârsta de 83 de aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel