Cât costă inelul de logodnă pe care i l-a dăruit Jeff Bezos iubitei sale. Suma este impresionantă

Data publicării:

Jeff Bezos a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Lauren Sanchez, cu un inel a cărui valoare este exorbitantă. 

Fondatorul Amazon, în vârstă de 59 de ani și jurnalista Lauren Sanchez, în vârstă de 53 de ani trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar după 5 ani de relație cei doi s-au logodit recent. 
Cum au fost surprinși cei doi după cererea în căsătorie
După ce revista People a confirmat logodna, Jeff  Bezos împreună cu iubita sa au fost surprinși în weekend pe yacht-ul acestuia în valoare de 500 milioane de dolari. Aceasta purta un crop trop, o fustă bej din plasă și unel inel cu diamant orbitor pe care se străduia să-l ascundă de privirile tuturor, informează Hello Magazine

 


Deși cuplul nu a confirmat oficial vestea și nici nu a împărășit cu urmăritorii din mediul online o fotografie cu inelul de logodnă, potrivit informațiilor transmise de către Ajay Anand de la Rare Carat publicației Page Six , inelul pe care fondatorul Amazon i l-a dăruit iubitei sale se ridică la valoarea de aproximativ 2,5 milioane de dolari. De asemenea, piatra inelului este un diamant de calitate superioră, în formă de inimă, de aproximativ 20 de carate, notează sursa citată.

 


Inelul pe care îl poarta iubita lui Jeff Bezos a devenit un subiect extrem de controversat și a stârnit apariția a numeroase păreri din partea specialiștilor cu privire la valoarea acestuia. 
„Deși imaginile din prim-plan cu inelul nu au fost încă publicate, diamantul uriaș al lui Lauren pare să aibă între 15 și 20 de carate. Aș estima valoarea la 2 milioane de dolari, dacă nu mai mult”, a spus Mike Fried, CEO, The Diamond Pro, conform Hello Magazine. 
În weekend, cei doi au fost surprinși în sudul Franței în timp ce se aflau pe ambarcațiunea de lux. De asemenea, cuplul și-a făcut apariția sâmbătă la Festivalul de Film de la Cannes pentru premiera filmului „Killers of the Flower Moon”. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, se pare că Lauren Sanchez a decis să renunțe la inel pentru marele eveniment, notează sursa citată.  
Cuplul și-a oficializat relația pentru prima dată în ianuarie 2019, la scurt timp după ce Jeff Bezos a anunțat că divorțează de soția sa, MacKenzie Scott, cu care a fost căsătorit timp de 25 de ani și cu care are patru copii. De asemenea, la acea vreme, Lauren Sanchez se afla, de asemenea, în mijlocul unui divorț, după 13 ani de căsătorie cu Patrick Whitesell. Aceasta are doi copii dintr-o relație anterioară cu Tony Gonzalez, fostul star din NFL, conform Hello Magazine. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel