Familia regală britanică celebrează cea de-a noua aniversare a prinţului George

Data publicării:
Foto Instagram / Duke and Duchess of Cambridge
Descriere foto: Foto Instagram / Duke and Duchess of Cambridge

Familia regală britanică a transmis cele mai bune urări prinţului George, cu prilejul celebrării celei de-a noua aniversări.

Contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a II-a a fost primul care a marcat aniversarea tânărului prinţ, publicând fotografia oficială prilejuită de această ocazie, realizată pe o plajă din Marea Britanie.

Fotografia a fost făcută de mama prinţului George, Kate, ducesa de Cambridge, cea care realizează de obicei fotografiile aniversare ale copiilor ei. În imagine, George apare zâmbitor, purtând un tricou polo albastru, iar în fundal, apare imaginea unei plaje.

Pe pagina de Twitter a reginei a fost publicată o fotografie în care suverana apare alături de strănepotul ei la balconul Palatului Buckingham, în timpul recentelor festivităţi prilejuite de Jubileul de Platină al reginei.

Imaginea este însoţită de cuvintele: ''La mulţi ani prinţului George cu prilejul celei de-a noua aniversări!''

Tânărul prinţ şi viitor rege va începe cursurile la Lambrook School în Ascot, în apropiere de Castelul Windsor, în cea de-a doua parte a acestui an, potrivit relatărilor din presă.

Potrivit unor zvonuri, William şi Kate plănuiesc să se mute la reşedinţa de la Berkshire pentru a fi mai aproape de noua şcoală a fiului lor, precum şi de regină.

Ultimele luni au fost pline de evenimente pentru prinţul George, care a apărut alături de fraţii săi, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, în timpul festivităţilor prilejuite de Jubileul de Platină.

Au fost văzuţi în balconul Palatului Buckingham după ceremonia Trooping the Colour când au asistat la parada de aeronave, după care au stat în loja regală alături de părinţii lor pentru a urmări festivităţile.

William şi Kate şi-au dus totodată fiul la finala de tenis de la Wimbledon, unde prinţul a ţinut în mâini trofeul câştigat de Novak Djokovic.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut în maternitatea privată Lindo Wing, de la Spitalul St Mary din Londra, la ora 4:24 PM, pe 22 iulie 2013.

George va deveni cel de-al 43-lea monarh după ce William Cuceritorul a obţinut coroana Angliei dacă, aşa cum este de aşteptat, va urma domniilor bunicului Charles şi tatălui, William



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel