Făina de HRIȘCĂ, beneficii URIAȘE pentru sănătate. Lidia Fecioru: „Este un panaceu bun la foarte multe”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură foto Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură foto Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem folosi făina de hrișcă pentru tratarea mai multor boli. Acest remediu străvechi ar putea avea beneficii pentru glanda tiroidă, iritații, diabet și arsuri. 

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit beneficiile făinii de hrișcă.

Potrivit bioenergoterapeutului, fpina de hrișcă ar putea avea multiple întrebuințări, în funcție de afecțiunile de care suferim. 


„Făina de hrişcă o putem face şi noi la maşina de râşnit cafea, dar există în magazin, ambalată. Se spune că este un panaceu bun la foarte multe, spuneam pentru glanda tiroidă de un pahar de făină de hrişcă, un pahar de miez de nucă şi un pahar de miere, care e bună pentru noduli tiroidieni şi o tiroidită polinodulară mărită.

Numai să nu avem diabet. Să fim foarte atenţi. Dar uite, pentru cei care au diabet, se poate pune o lingură de făină de hrişcă într-un iaurt şi mâncat dimineaţă, pe stomacul gol, amestecate. Se pot pune de seara şi dimineaţa o mănânci. Reglează glicemia, e foarte bună pentru tot ce înseamnă tractul digestiv şi o fiere mai puturoasă.

Leac pentru căderea părului. Lidia Fecioru: „Se bea pe stomacul gol sau seara, înainte de culcare”

 

Făina de hrişcă e foarte bună chiar dacă nu avem un praf de dat pentru bebeluşi între picioruşe când se opăreşte. Făina de hrişcă, dată printr-o sită mai deasă, poate fi folosită pentru iritaţii. Şi pentru oamenii care se freacă între picioare, e foarte bună.

Se mai poate face pentru arsuri. Făina de hrişcă se amestecă cu apă până se face o pastă şi se pune pe locul unde ne-am ars. Se poate amesteca şi cu miere pentru că şi mierea e foarte bună pentru arsuri”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel