„Fac ce simt”. Obiectul scos la vânzare de Oana Lis a stârnit revoltă în mediul online / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis este la capătul puterilor. Problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis au dus la și la pierderi financiare în familia celor doi. Din acest motiv, soția fostului edil al Capitalei a scos la vânzare un obiect din casă pentru a face rost de bani, doar că internauții au criticat-o și au ținut să precizeze că astfel de lucruri nu se vând.

Oana Lis face eforturi mari pentru a strânge bani pentru analize, doctori și tratamente. Fiind într-o situație dificilă și neavând la dispoziție prea multe variante, această a început recent se vândă lucrurile din casă de care nu mai are nevoie.

De curând, partenera de viață a fostului primar al Bucureștiului a pus la vânzare un obiect personal, pe care însă mulți l-au considerat nepotrivit și au început să o critice.

Oana Lis a postat pe pagina sa de Facebook o icoană cu Maica Domnului, pe care a pus-o la vânzare la prețul de 900 de lei „De vânzare icoană argintată și aurită, veche, cu Maica Domnului. Preț 900 de lei”, a fost anunțul Oanei Lis.

Te-ar putea interesa și: Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”

Reacția internauților nu a întârziat să apară

Cu toate acestea, internauții nu au privit cu ochi buni inițiativa Oanei Lis. Aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au ținut să precizeze că icoanele nu se vând. „Oana dragă icoanele nu se vând îți scrie mamaie, indiferent cât de greu îți este te rog nu renunță la ele că bănuiesc că mai ai! Îți doresc sa te ajute Dumnezeu și Maica Domnului sa fii sănătoasa și puternică!”, „Foarte frumoasă icoana! Dar nu renunța la ea, e lucrul cel mai de valoare din casa unui om!”, „Foarte trist, dar nu aș vinde așa ceva. Nu e ca și cum e un tablou valoros”, „E păcat sa vinzi icoana din casa...”, sunt unele dintre comentariile internauților la postarea Oanei Lis.

Te-ar putea interesa și: Vlad Gherman s-a întâlnit cu Cristina Ciobănașu, la trei săptămâni după ce s-a căsătorit cu Oana Moșneagu: „Dragostea se face-n minim doi”

Oana Lis a ținut să clarifice situația

Și pentru a nu răspunde fiecărei persoane în parte, vizibil deranjată de reacțiile internauților, Oana Lis a făcut separat o postare în care a ținut să facă câteva lămuriri. Ea a mărturisit că a pus lucrurile la vânzare pentru că are nevoie de bani pentru tratamentele soțului ei și pentru a o ajuta pe bunica sa să se opereze la ochi.

„Oameni buni, m-ați înnebunit cu „aia nu se vinde…”, sfaturi… Voi ce ați face dacă ați avea de ales între a ține de niște lucruri cu dinții că să rămână la alții când nu mai ești p-aici…..și a trata o boală…a ta sau o omului drag!??!!!….a face ceva activ și concret pentru un om cât e în viață…După mine, viața are prioritate și nu regret nici un ban dat pe analize, doctori, medicamente, tratamente. Și pentru Vio.

Vreau să o ajut și pe bunica mea să se opereze la ochi, etc….nu plec în vacanțe sau ceva…Fac ce simt, singură mă descurc cu toate, cum pot eu mai bine”, a scris Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”

Te-ar putea interesa și: Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 28 aprilie - 4 mai 2024. Cine sunt curajoșii zodiacului în această perioadă / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel