Gabriela Cristea, reacție după ce fanii au pus o la zid. De ce a chemat vedeta poliția: „Mi-ați spus că sunt o mahalagioaică”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Gabriela Cristea a fost aspru criticată de fani în urma incidentului cu poliția. Astfel, vedeta s-a văzut nevoită să vină cu noi explicații legate de „cearta” cu vecinii.

Gabriela Cristea a fost criticată aspru de către fani după ce a apelat la poliție din cauza vecinilor, iar după aceasta, vedeta s-a apărat și a explicat situația. Problema cu vecinii durează deja de ceva timp, iar prezentatoarea de la Antena Stars a povestit recent experiența sa cu internauții.

Vecinii vedetei au demarat lucrări de renovare în locuința lor, generând un zgomot persistent care a iritat-o profund pe soția lui Tavi Clonda. Gabriela Cristea. Neputând să mai suporte situația, a cerut ajutorul poliției pentru a rezolva acest neplăcut conflict. După ce a dezvăluit întâmplarea pe platformele online, urmăritorii săi au reacționat critic.

Mai mulți oameni au acuzat-o pe Gabriela Cristea că profită de statutul său de persoană publică și că își rezolvă problemele prin scandal. În comentarii, au folosit termeni jignitori, numind-o chiar "mahalagioaică".

În fața criticii, Gabriela Cristea a explicat adevărul din spatele situației. Vedeta a afirmat că acest conflict se desfășoară de cinci săptămâni, iar zgomotele provenite din lucrările de renovare se aud inclusiv seara târziu.

Cum a explicat situația

Ea a încercat să discute cu vecinul responsabil pentru a găsi o soluție amiabilă, dar acesta a adoptat o atitudine ostilă. Confruntată cu lipsa de înțelegere din partea vecinului, Gabriela Cristea a considerat că singura cale de a rezolva această problemă este să apeleze la ajutorul oamenilor legii.

“Am pus o postare în care am spus că am chemat Poliția, pentru că niște vecini nu se potoleau și lucrau cu flexul la ora opt seara. Și foarte mulți dintre voi mi-ați spus că sunt o mahalagioaică și că mi-am reclamat vecinii și că oricum Poliția a venit doar pentru că sunt eu Gabriela Cristea, că profit de statutul meu de persoană publică.

Poate nu m-am făcut destul de bine înțeleasă. De cinci săptămâni se întâmplă situația asta și în fiecare sâmbătă și duminică, oamenii lucrează. Este treaba fiecăruia când lucrează în casă, dar există o lege care spune că sunt niște ore de liniște ce trebuie respectate”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa.

I-au fost întrecute limitele

Gabriela Cristea a adus în discuție legea care reglementează activitățile care produc zgomot în afara orelor de liniște, subliniind că acestea sunt permise în anumite condiții. Flexul vecinului vedetei producea un zgomot de 95 de decibeli, mult peste limita admisă de 30 de decibeli, așa cum a explicat ea.

Prezentatoarea a mărturisit că a încercat să-l convingă pe vecinul său să fie mai discret și să respecte orele de liniște. Cu toate acestea, observând că zgomotul persistă în fiecare seară, săptămâni la rând, Gabriela Cristea s-a văzut nevoită să ia măsuri mai drastice pentru a proteja confortul locuinței sale și al familiei sale.

“Nu este nimeni absurd, dar dacă vii și îi anunți pe vecini, nu se duce nimeni să te reclame. Dar în momentul în care de cinci săptămâni faci zgomot, în fiecare sâmbătă și duminică, peste limita admisă de lege și în momentul în care ești rugat civilizat să te oprești pentru că există o limită a suportabilității, tu începi să o dai pe smardoială și ești arogant, atunci nu avem ce face, mergem la Poliție.

Încercăm să fim toleranți, dar există o limită. Avem drepturi și trebuie să ne fie respectate, cum și noi trebuie să respectăm drepturile celorlalți”, a adăugat vedeta de televiziune, notează cancan.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel