Evenimente majore, în 2023, pentru o zodie! Astrolog: Am o veste bună pentru cei care se zbat într-o relație toxică

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

După un 2022 încărcat, în 2023 o zodie o să fie mai liniștită.

„2023 promite pentru voi un proces de maturizare destul de anevoios. Dacă în 2022 ați beneficiat de prezența lui Jupiter și a lui Neptun în semnul vostru, și ați lăsat totul la voia întâmplării, din 7 martie 2023 nu se va mai putea. Saturn, planeta timpului și a responsabilității, își începe tranzitul prin semnul vostru. Și începe să vă pregătească pentru evenimente majore. Va fi precum un preparator, un profesor de neînduplecat sau ca un părinte care nu are timp de discuții puerile. Nu se va apropia foarte mult de Neptun, dar tot își va face pretențiile cunoscute. Și dacă vrei să îi faci pe plac, îți recomand să te înhami la un proiect personal/profesional care va presupune multă muncă, răbdare și frustrare. Că dacă nu o faci tu, te vei trezi pe nepusă masă că trebuie să devii responsabil pentru o persoană dragă, să te ocupi de o problemă de sănătate pe care ai neglijat-o sau să capeți o stare de tristețe cronică. Saturn te va obliga să te implici doar de lucruri serioase. Și simple. Nimic complicat. Cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea de pierdut”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.

„Jupiter, guvernatorul tău, va fi prezent în casa banilor până pe 16 mai. Timp suficient pentru a-ți face ferfeniță bugetul, economiile și resursele. Jupiter îți dă, dar te și face să crezi că sacul nu are fund. Sunt favorizate investițiile pe termen lung, cheltuielile cu rost, dar și cele pentru educație. Pentru că după 16 mai, Jupiter păsește în casa intelectului, drumurilor și a comunicării. Așteaptă-te să ai portofelul și buzunarele pline mai degrabă de bonuri fiscale și facturi, decât de bani. Aaa, și să nu uităm de bilete achiziționate pentru mijloacele de transport. Pe orice cale. Călătoriile nu vor mai fi doar pentru vacanțe, ci și pentru treburi gospodărești sau studii”, a spus Daniela Simulescu.

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel