Eveniment astrologic rar. Succes total pentru două ZODII! Nimic nu va mai fi la fel

Daniela Simulescu, sursa foto DC News
Descriere foto: Daniela Simulescu, sursa foto DC News

Daniela Simulescu a prezentat, marți, la DCNewsTV, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Marți, 13 iulie, vom avea o conjuncție Venus-Marte în semnul Leului.

Așadar, pe 13 iulie, planetele Venus și Marte se întâlnesc sub semnul Leului, aducând schimbări importante pentru toate zodiile. „Conjuncția Venus - Marte din Leu, de pe 13 iulie, aduce împreună ceea ce iubim și ceea ce ne dorim. Pasiunea și entuziasmul acestui aspect ne poate face să ne îndrăgostim sau să ne distrăm, așa cum nu am mai făcut-o de mult timp. Și bineînțeles să descoperim cum să ne iubim pe noi înșine”, a precizat Daniela Simulescu în emisiunea de la DC News. „Și să nu mai spun că această conjuncție Venus - Marte și cu Saturn în Vărsător s-a mai petrecut în anul 1991. Deci, este o conjuncție foarte rară și cu Saturn în Vărsător... și mai rară!”, a adăugat Daniela Simulescu. 

„Conjuncția este istorică!”, a subliniat astrologul.

 

Horoscop 13 iulie 2021 pentru Berbec

 

La voi, conjuncția este în Casa 5: iubire, iubire de sine, creativitate. Răsfățați-vă! Poate să fie o zi minunată!


Horoscop 13 iulie 2021 pentru Taur

La voi, este în Casa 4 conjuncția. Ați putea petrece niște momente uimitoare cu partenerul. E important acasă să vă simțiți bine.


Horoscop 13 iulie 2021 pentru Gemeni

Dacă aveți o dezbatere astăzi, câștigați! Dacă vreți să convingeți pe cineva, dacă vreți să faceți un material, este o zi perfectă. Aveți darul vorbirii astăzi, e ceva special. Puteți convinge oamenii! Veți primi laude. Să spuneți lucrurile cu foarte multă pasiune. 

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 13 iul 2021, 09:40 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience