Eva Pavel va avea emisiune internațională. Apel la consilier se va produce în mai multe țări din Europa

Data publicării:

Producatorul show-ului medical Apel la consilier a fost contractat pentru a realiza în mai multe teritorii din Europa emisiunea medicală prezentată și realizată în România de Eva Pavel.

 În fiecare săptămână, la Kanal D, telespectatorii au acces la cele mai noi informații din domeniul medical, chiar de la cei mai mari specialiști din lume, și sunt ghidați în lumea celor mai noi tehnologii și soluții din acest domeniu. 


”Este o bucurie pentru mine să văd în fiecare săptămână câte persoane urmăresc informațiile pe care le strâng în călătoria mea prin spitalele din străinătate. De multe ori am mers din cabinet în cabinet, zile-n șir, pentru a înțelege exact care este abordarea integrală a unui tratament pentru o boală gravă. Și doar cu îndârjire, cu multă muncă și pasiune, am reușit să le ofer telespectatorilor cele mai noi informații din acest domeniu, să le arăt că există soluții pentru problemele lor.

Apel la consilier este un format care va ajunge în scurt timp la telespectatori din mai multe țări, asta pentru că am fost invitați să oferim licență pentru dezoltarea lui în mai multe teritorii din Europa. Cu ajutorul partenerilor noștri externi, vom realiza acesta emisiune tv  în toate țările în care nevoia de informație medicală este esențială”, a spus Eva Pavel, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii Apel la consilier.


Cum arată medicina viitorului și cât de mult contează tehnologia atunci când alegem un tratament, descoperim în fiecare duminică, de la ora 11:00, în emisiunea Apel la consilier.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel