Eva Aibazova trece mai departe la Românii au Talent cu arta în nisip. Bobo: Unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am văzut

Data publicării:
Youtube / Românii au Talent Eva Aibazova
Descriere foto: Youtube / Românii au Talent Eva Aibazova

Eva a venit cu ceva unic la Românii au Talent, emoția transmisă de ea fiind puternic resimțită până în spatele scenei.

Eva are un talent mai rar văzut în zilele noastre: pictează cu nisip. Deși a avut un talent înnăscut în artă, desenul cu nisip i s-a potrivit ca o mănușă, descoperind-și pasiunea în urma unei provocări aruncate de un prieten.

„Bună. Sunt Eva Aibazova. Am 37 de ani și vin din Germania. Azi o să vă fac o demonstrație de artă în nisip. Sunt artist în nisip. Pot să desenez cu orice, dar nisipul e preferatul meu.

Într-o zi, un prieten m-a întrebat dacă pot desena cu nisip. Nu știam de tehnica asta, nu auzisem de așa ceva, dar în seara respectivă am căutat pe Youtube videoclipuri respective și am încercat să le copiez.

Am găsit o bucată de sticlă și niște nisip din acvariu. Am pus o lumină sub sticlă. A fost o primă masă de nisip primitivă, făcută de mine. A fost un moment magic. De cum am încercat, am simțit ceva diferit. Viața mi s-a schimbat de atunci”, a explicat Eva Aibazova, chiar înainte de a urca pe scenă.

 

Jurații au fost impresionați de capacitatea ei

 

„Cred că e unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am văzut la Românii au Talent. Nu mă gândeam că un artist poate să transmită atât de multă emoție. Cred că un singur cuvânt poate defini tot ce ai făcut tu acum: a fost foarte frumos! Din partea mea ai un „Da””, a zis Bobonete.

Eva Aibazova a trecut mai departe cu 4 de „Da”, fiind așteptată în etapa următoare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel