Eurovision 2023: Prezentatorii concursului au înregistrat pentru fani anunţuri de întâmpinare care vor fi difuzate în trenuri

Data actualizării: | Data publicării:
Eurovision
Descriere foto: Eurovision

Prezentatorii Eurovision 2023 Graham Norton, Rylan Clark şi ucraineanca Julia Sanina au înregistrat anunţuri de întâmpinare care vor fi difuzate în trenuri pentru fanii care sosesc în oraşul englez Liverpool pentru celebrul concurs muzical

Anunţurile vor fi difuzate în trenurile Merseyrail, pentru a întâmpina publicul în Liverpool City Region începând de vineri.

Ei vor saluta pasagerii în engleză, ucraineană şi franceză, le vor cere să nu aibă comportament de "dive" şi să solicite "ajutor" din partea personalului dacă au nevoie.

Anunţurile se vor încheia cu următoarele cuvinte: "Să înceapă concursul Eurovision 2023".

Vor exista mesaje separate pentru fiecare staţie din centrul oraşului, cu instrucţiuni de coborâre pentru locaţiile cheie ale Eurovision.

Circa 100.000 de vizitatori suplimentari sunt aşteptaţi în Liverpool City Region, potrivit reţelei feroviare.

Staţiile Merseyrail au fost, de asemenea, decorate în culorile Eurovision, alături de noile trenuri, autobuze cu hidrogen, staţii de autobuz şi ferry-uri Mersey.

Uniunea Naţională a Lucrătorilor Feroviari, Maritimi şi Transporturilor (RMT) a anunţat o grevă care va afecta companiile feroviare pe data de 13 mai, ziua marii finale, însă Merseyrail a declarat că serviciile sale nu vor fi afectate.

Starul de televiziune Graham Norton, cântăreaţa Alesha Dixon, actriţa Hannah Waddingham şi cântăreaţa ucraineană Julia Sanina sunt prezentatorii principali ai Eurovision 2023, care va fi difuzat de BBC.

Scott Mills şi Rylan Clark vor fi prezentatorii BBC Radio 2 pentru marea finală, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel