Etalare TAROT iunie 2022, previziuni pentru toate zodiile, „o lună eliberatoare”

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Avem mai jos predicțiile cărților de tarot pentru toate zodiile pe luna iunie, care se anunță a fi o lună „eliberatoare” pentru mai mulți dintre nativi. Este vorba despre calea spirituală, alegerile și schimbările pe care le vom face, dar și faptul că până la urmă, toate răspunsurile pe care le căutăm sunt în noi înșine. Detalii mai jos. 

Etalare TAROT. Previziuni pentru toate zodiile în luna iunie 2022

Berbec/ Ascendent în Berbec

E momentul să începi, să începi chiar acum. Ai oportunități peste tot în jurul tău, pur și simplu trebuie să treci la treabă, să îți verși energia în lucrurile care contează pentru tine. Încearcă să atragi mai mult pentru tine, permite-ți să lupți pentru tine însuți. Ai mai multe planete în acest semn care îți dau forța necesară pentru a putea „muta munții din loc”.

Taur/ Ascendent în Taur

S-ar putea să ai revelații cu privire la cum anume ai vrea să fie viața ta în viitor, ce anume vrei să faci pe mai departe. Cum a fost viața ta până acum și cum ai vrea să o schimbi în viitor. O să lucrezi cu „cine ești tu” și cel mai important lucru în iunie este că o să te accepți, cu bune și cu rele. Luna iunie vine cu sinceritatea față de propria ta persoană. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Nu e nevoie în iunie să te apuci să faci neapărat ceva nou în iunie, ceva ieșit din coumun, ci mai degrabă să abordezi diferit ceea ce faci deja. Să schimbi puțin unghiul din care privești lucrurile, să acționezi diferit. Treci peste furia pe care e posibil să ți-o fi provocat-o o persoană la un moment-dat în trecut. Lasă fricile deoparte și vezi și partea plină a paharului. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 30 mai 2022, 11:02 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience