Etalare Amos, final 2021 pentru România: "Schimbări mari, drastice și bruște, poate dure"

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Viva Luna Studios

Amos, pe numele său adevărat Paul Ionuț Simbotin, este unul dintre cei mai tineri și exuberanți tarotologi din România. 

Amos a fost de acord să facă o etalare despre ce îi așteaptă pe români la finalul anului 2021. Și a și detaliat în cadrul unui articol pentru ASTROSENS.

 

 
• TABLOUL DE ANSAMBLU AL ROMÂNILOR LA SFÂRȘITUL ACESTUI AN.

• CE AM ÎNVĂȚAT PÂNĂ ACUM ȘI CUM NE VĂ AJUTA ACEASTĂ EXPERIENȚĂ SĂ NE DEZVOLTĂM?

• CE ATITUDINE AM ADOPTAT ÎN TRECUT ȘI CE SE SCHIMBĂ ACUM?

• LUNA NOIEMBRIE ȘI DECEMBRIE 2021 PENTRU ROMÂNI.

 

„Când vorbim despre omenire și despre mintea colectivă, se stârnesc controverse pentru că aspectele unei asemenea discuții se complică întotdeauna datorită faptului că în fiecare dintre noi arde dorința de a avea dreptate, de acel *eu știu mai bine cum stă treaba*. Toți credem că știm, unii chiar pretind că știu totul, eu nu, însă de data aceasta nu am putut să stau deoparte și m-am întrebat serios oare ce va aduce totuși sfârșitul acestui an pentru români. M-am întrebat cum vom continua și ce naiba am învățat din toate evenimentele lui 2021, dar nu numai.

La asemenea întrebări existențiale nu îmi puteam răspunde fară un ajutor, cel puțin nu doar bazandu-mă pe rațiunea și pe logica mea. Așa că am întrebat un prieten, adică TAROTUL în cazul meu.

Pentru a descoperi răspunsurile și pentru a citi această energie am realizat o etalare în formă de cruce, simbolul sacrificiului (starea acestui popor) dar și al izbăvirii (speranța-scăparea-energia către care ne îndreptăm sau pe care nu vrem să o pierdem)”, a explicat Amos pentru ASTROSENS. 


Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel