Aurel Pădureanu, motivul pentru care nu a fost invitat la nunta nepoatei sale, Nicole Cherry:„Ei sunt mai răutăcioși”

Data publicării:
Descriere foto: Nicole Cherry și Aurel Pădureanu, colaj foto/ sursa facebook
Descriere foto: Descriere foto: Nicole Cherry și Aurel Pădureanu, colaj foto/ sursa facebook

Aurel Pădureanu a dezvăluit motivul pentru care nu a fost invitat la nunta nepoatei sale, Nicole Cherry.

Aurel Pădureanu a dezvăluit de ce nu a mers la nunta nepoatei sale, Nicole Cherry. Artistul a mărturisit și ce relație are cu familia nepoatei sale. Mai exact, se pare că Aurel Pădureanu nu a fost invitat la nunta lui Nicole Cherry, pentru  faptul că părinții vedetei sunt răutăcioși.

Artistul a ținut să precizeze faptul că nu are nimic cu Nicole Cherry și îi dorește tot binele din lume.

„Pe mine nu m-a chemat nimeni. De când a murit Cornelia (nr. nu i-a mai văzut) Nici din familia mea, dacă poți să îți imaginezi, nici copiii mei, nici băiatul meu. Nu suntem în relații... Ei sunt mai răutăcioși. Îi doresc, pentru că știu că are un copilaș, tot binele din lume. Ce să am eu cu Nicole Cherry? Este un copil, are 20 și ceva (nr. de ani). Îi doresc și ei și soțului ei sănătate. Răutățile vin de la părinți”, a mărturisit Aurel Pădureanu, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Ce a mărturisit artistul

Aurel Pădureanu susține că de la moartea Corneliei Catanga nu și-a mai văzut rudele.

„Eu atât le-am cerut, ajutorul și au înțeles cu totul altceva. Am vrut doar, de când a murit Cornelia, să spună: „Vino, unchiule să bei o cafea”. Atât mi-am dorit, nimic altceva! Decât să ies din starea asta, să socializez, să simt și eu că am o familie, că am pe cineva alături de mine”, a adăugat artistul.

Aurel Pădureanu îl pune la zid pe tatăl lui Nicole Cherry

Un adevărat război a pornit între Aurel Pădureau și ruda sa, tatăl artistei Nicole Cherry. Soțul regretatei artiste de muzică lăutărească Cornelia Catanga a răbufnit, după ce aceasta l-a dat uitării și nu i-a dat nicio mână de ajutor atunci când a avut nevoie.

„Nu mă interesează acest om. Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea Cornelia am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt. Pentru mine, omul acesta nu reprezintă nimic, știu că a fost la înmormântarea soției mele, l-am văzut. El înainte de a face cariera asta a fost șofer și acum a ajuns mare impresar. Nu doresc nimic de la el, doar să stea de vorbă cu mine, atâta tot. Mă simt gol sufletește, mă duc și acum la cimitir, la Cornelia, și plâng și îmi urlu durerea. Eu nu am nimic cu fetița aceea, ei sunt oameni răi nu Nicole”.”, a spus Aurel Pădureanu pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel