„Este o ființă umană care are nevoi” Ce nu i-ar putea ierta vreodată Daniela Gyorfi lui George Tal

Sursă foto: Youtube/ WOWnews
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ WOWnews

Daniela Gyorfi  a dezvăluit mai multe detalii despre relația sa cu partenerul său, George Tal. Detaliile neștiute care o pot face pe vedetă să treacă peste greșelile partenerului său.

Daniela Gyorfi și George Tal alcătuiesc unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Legați de aproape două decenii, au construit o familie minunată, completată de prezența fiicei lor, Maria.

Într-un interviu recent, artista a vorbit deschis despre relația lor și despre valorile care îi ghidează. Daniela Gyorfi preferă să fie adesea în lumina reflectoarelor, dar și să-și dedice timpul îngrijirii fiicei lor. Pe lângă asta, artista a construit o familie armonioasă împreună cu George Tal. Deși nu au încheiat formal actul căsătoriei, după aproape două decenii petrecute împreună, comportamentul și legătura dintre ei sugerează că se poartă ca un cuplu căsătorit în toată regula.

Cum se înțeleg Daniela Gyorfi și George Tal după aproape 20 de ani

Cei doi parteneri se înțeleg foarte bine și au fost mereu un sprijin unul pentru celălalt, indiferent de încercările pe care viața le-a adus în calea lor. Daniela a mărturisit că pentru ea, infidelitatea nu ar fi un motiv de despărțire, dar, în schimb, violența domestică este o linie pe care nu ar putea-o trece. Acest lucru reprezintă o temelie solidă a încrederii și respectului pe care și-l acordă reciproc.

„Cu el am o relație de 17 ani, am pornit chiar pe 18 ani. Ce nu aș ierta? E clar, violența domestică, verbală și să fiu în situația în care nu mă pot baza pe el! În timp, relația noastră s-a sudat și suntem un cuplu normal, în care ne certăm, ne împacăm și trăim stări normale zi de zi. După atâția ani, zi de zi, trebuie să ajungi la un numitor comun și trebuie să înțelegi anumite lucruri, necesitați și nevoi ale partenerului.

Partenerul nu este bunul tău propriu! Este o ființă umană care are nevoi și dacă poți să înțelegi asta și ți-a demonstrat că în timp este alături de tine și trageți amândoi la o căruță… Asta este tot ceea ce contează! Restul, cu bune, cu rele, cu minusuri, cu plusuri, nici eu nu sunt perfectă, nici el nu este perfect. Chestia asta… că dacă m-ar înșela, astea sunt discutabile. Poți să spui că: Da! Mă despart de el!', dar de multe ori ai văzut cum spun multe… Vai! Poate să facă orice că eu îl iert!' După aceea a venit și cu copii acasă și tota lăsat-o. Dacă vrea să plece, un om pleacă! Nu fac nimic deosebit. Dacă ar face ceva, nu știu… Acum zic că poate nu l-aș ierta, dar poate… l-aș ierta. Nu știu... În momentul ăsta nu poți să spui despre un om că ești legat de el pe viață. Așa ar fi frumos să îmbătrânim împreună, dar niciodată nu se știe.”,  a mărturisit vedeta, potrivit  kfetele.ro . 

Relația dintre Daniela Gyorfi și fiica ei

Daniela Gyorfi este o mămică mândră de 10 ani și se bucură de o fetiță minunată care o face să simtă o iubire de nedescris în fiecare zi. Ca mamă devotată, artista își dedică întregul timp și suflet fiicei sale, asigurându-se că primește cea mai bună educație și multă dragoste.

Mereu atentă la nevoile și dorințele micuței sale, Daniela se implică activ în creșterea și dezvoltarea ei. Fie că este vorba de susținerea în învățătură sau de încurajarea pasiunilor și talentelor ei, artista își asumă cu bucurie rolul de ghid și mentor pentru micuța ei.

Dragostea inepuizabilă pe care Daniela o nutrește pentru fiica sa este evidențiată în fiecare gest și cuvânt. Ea își străduiește mereu să fie acolo pentru fiica ei, oferindu-i sprijinul emoțional necesar în fiecare etapă a vieții. Relația lor specială este o sursă de inspirație pentru multe mame, iar dedicarea lui Daniela în a fi o mamă minunată este evidentă pentru toți cei din jur.

„ Relația noastră are rădăcini foarte bune. Eu cu mama mea am avut o altă relație. Mama mea a fost bolnavă și eu am avut grijă de ea. Este altă relație între mine și Maria, din acest punct de vedere. Aș vrea ca ea, să mă considere cea mai bună prietenă a ei și atunci este totul în regulă între noi. Este un copil bun, nu vreau să mă laud! A terminat cu 9.98, învață coreeană, este un copil după inima mea. Mi-a dat Dumnezeu un suflet după inima mea! Întotdeauna se spune că un copil este oglinda părintelui.”, a mai declarat Daniela Gyorfi, conform aceleiași surse.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 31 iul 2023, 12:38 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience