„Este cea mai bună variantă”. Mihaela Bilic, rețetă delicioasă de iaurt cu fructe: „Nu are nevoie de niciun strop de zahăr”

Data actualizării: | Data publicării:
Captura video: Youtube/Vorbește lumea. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Captura video: Youtube/Vorbește lumea. Sursă foto: Freepik

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit o rețetă delicioasă de iaurt cu fructe făcută acasă.

Mihaela Bilic le-a recomandat celor care o urmăresc o rețetă delicioasă de iaurt cu fructe făcută acasă. Medicul nutriționist a arătat pas cu pas cum se obține acest deliciu, punând într-un castron straturi alternate de iaurt și prune uscate, iar rezultatul a fost un iaurt dulce-acrișor.

Ingrediente necesare pentru iaurtul cu prune

- Iaurt natural

- Prune uscate

Mod de preparare

Pentru a face iaurtul cu prune, pur și simplu așezați straturi alternante de iaurt natural și prune uscate într-un castron și lăsați-le la frigider timp de două sau trei zile. După această perioadă, veți avea un desert natural delicios, cu un gust acrișor-dulce, similar cu gemul de prune, fără a fi nevoie să adăugați zahăr.

„Cea mai bună variantă de iaurt cu fructe este cea pe care o faci chiar tu din iaurt și fructe. Știți ce se întâmplă cu niște fructe uscate pe care le uiți două zile în iaurt? Vă arăt eu, dar după două zile. Punem iaurtul cu fructele într-un castron. Punem un strat de iaurt, apoi niște prune și tot așa.

Este delicios. Eu am pățit-o din greșeală pentru că am plecat din țară și am uitat castronul în frigider. Când m-am întors peste 3 zile nu îmi venea să cred. Are combinația între acrișor și dulce. O să vedeți. Nu vă mai povestesc. Acesta este montajul, ne revedem peste două zile”, a spus medicul nutriționist Mihaela Bilic pe pagina de Facebook.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Te-ar putea interesa și: Leguma care poate preveni cancerul la sân și are un conținut bogat de vitamina C. Este bună pentru orice dietă și îmbunătățește digestia

Te-ar putea interesa și: Cum să alegi corect fructele din supermarket. Mihaela Bilic: „Dacă vă plac, atunci cumpărați-le deja bine coapte”

După trei zile de așteptatere: „E un fel de gem de prune cu iaurt. Nu are nevoie de niciun strop de zahăr. Culmea, ajută și la constipație”             

După trei zile de așteptare, medicul nutriționist a revenit cu impresii, declarând că fructele s-au umflat și au îndulcit iaurtul, transformându-l, mai degrabă, într-un gem de prune cu iaurt, fără a fi necesar niciun adaos de zahăr. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a subliniat că acest desert natural, pe lângă gustul delicios, are și beneficii pentru sănătate, ajutând inclusiv la combaterea constipației.

„Așteptarea a meritat, doar că nu au trecut două zile, ci trei. Prunele s-au umflat și tot iaurtul s-a colorat, ca să nu zic în ce fel s-a îndulcit. E un fel de gem de prune cu iaurt. Nu are nevoie de niciun strop de zahăr. Culmea, ajută și la constipație. Este un desert natural”, a mai precizat medicul nutriționist Mihaela Bilic pe pagina de Facebook.

Te-ar putea interesa și: La ce trebuie să fii atent atunci când cumperi iaurt cu fructe. Mihaela Bilic: „Cantitatea poate să varieze năucitor”

Te-ar putea interesa și: Alimentul care te ajută să slăbești mai repede. Trebuie să-l mănânci zilnic. Mihaela Bilic: „Lucrurile sunt științifice și demonstrate”

 

Vă invităm să urmăriți un interviu cu Mihaela Bilic:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel