Alimentul care te ajută să slăbești mai repede. Trebuie să-l mănânci zilnic. Mihaela Bilic: „Lucrurile sunt științifice și demonstrate”

Data publicării:

Mihaela Bilic a dezvăluit care este alimentul minune pentru orice dietă.

Tot mai multe persoane își doresc să-și schimbe stilul de viață și să adopte o dietă sănătoasă, care să-i mențină în formă pe termen lung. Totuși, multe dintre ele pică adesea în plasa reclamelor din supermarketuri, care promovează anumite alimente ca fiind sănătoase și care, de fapt, au un conținut caloric extrem de mare, spune Mihaela Bilic, lucru care va duce, implicit, și la acumularea kilogramelor în plus. Astfel, regula de bază în orice dietă, fără excepție, este să mănânci într-un deficit caloric și să introduci în meniul tău atât alimente care să promoveze sațietatea, dar și pe unele care să accelereze slăbitul

„Sunt niște lucruri interesante, pe care nici măcar nutriționiștii nu le înțeleg cu privire la metabolism. S-au făcut inclusiv studii comparative, însă e clar că sunt anumiți nutrienți care intensifică eficiența de a slăbi și atunci, dacă mâncăm puțin, măcar să nu ne fie foame. Ar trebui să fim isteți și să mâncăm alimente umflate cu apă și cu aer, să ni se pară că mâncăm mult, astfel încât să nu iasă calorii multe și mai avem și alimente care accelerează slăbitul.”, a declarat Mihaela Bilic, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Cum să alegi corect fructele din supermarket. Mihaela Bilic: „Dacă vă plac, atunci cumpărați-le deja bine coapte”

Produsele lactate ajută la slăbit

Astfel, în ciuda părerilor controversate pe care laptele le-a creat de-a lungul timpului, Mihaela Bilic spune că acesta trebuie să fie consumat în orice dietă, întrucât beneficiile sale sunt extrem de importante. Mai mult, nu este vorba doar despre el, ci despre o multitudine de produse lactate, pe care specialista spune că ar fi indicat să le consumăm zilnic, fără pauză.

„Eu întotdeauna am băut lapte în loc de apă, mănânc lactate precum bebelușii. Proteina din lapte slăbește și nu există animal căruia să-i dai lapte indiferent de vârstă și să nu-l vrea. Când zic lapte, mă refer la produsele lactate slabe fermentate, laptele dulce, kefir, iaurt, brânza proaspătă de vaci, care e de dietă și urda românească. În momentul în care le introducem în alimentația noastră, iar asta înseamnă 3 porții de lactate pe zi, slăbitul se dublează ca eficiență și randament. Lucrurile sunt științifice și demonstrate.”, a continuat medicul nutriționist.

VEZI și: De ce nu trebuie să mâncăm niciodată legumele goale. Mihaela Bilic: „Ele trebuie consumate cu ulei, brânză sau carne”

Cum alegem iaurtul ideal

Totuși, trebuie să știi să alegi cele mai bune produse lactate dintre cele existente pe piață, întrucât și aici există extrem de multe capcane, după cum dezvăluia Mihaela Bilic acum ceva timp. Este vorba despre iaurturile cu fructe, unele dintre ele fiind realizate, în mare parte, doar din zahăr.

„Cum alegem iaurtul cu fructe? Ei bine, nu după conținutul de grăsime și nici după numărul de calorii, ci după cantitatea de zahăr care a fost adăugată. Cu cât mai puțin cu atât mai bine. Se numește el iaurt cu fructe, dar de fapt este un iaurt cu zahăr și vreau să vă învăț cum să vă dați seama cât zahăr a fost adăugat în iaurt.

Din păcate, industria alimentară pune laolaltă și lactoza (adică zahărul natural din lapte) și zahărul rafinat așa că voi pe etichetă o să vedeți cuvântul zaharuri”, a spus medicul nutriționist Mihaela Bilic pe rețelele de socializare. 

Citește AICI toată știrea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel